Párkapcsolat / Szerelem

5+1 dolog, ami elveszi egy pasi kedvét a további ismerkedéstől

5+1 dolog, ami elveszi egy pasi kedvét a további ismerkedéstől

Veled is megesett már, hogy elmentél randizni egy pasival, és bár szerinted jól sikerült az este, ő mégsem keresett többé? Lehet, hogy az alábbi néhány hiba egyikét követted el, ugyanis a férfiak könnyen elveszíthetik az érdeklődésüket ezek miatt. Érdemes megjegyezni őket!

Unalmas párbeszédek

Nagyon sokat számít egy randin az, hogy mennyire tudtok elbeszélgetni egymással.

Ha a találkozón folyton csak a pasi kérdez felőled, te pedig nem dobsz fel új témát, szimplán csak válaszolsz neki, az egy idő után nagyon monotonná válik.

Nemcsak azt érzi a srác, hogy nem érdekled őt, de egyúttal azt gondolhatja, hogy nem vagy túl kommunikatív alkat, és nem tudod a beszélgetést sem fenntartani (még akkor is, ha egyébként online jól eldumáltok).

Természetesen nem kell minden témában kikérdezned a srácot, de fontos, hogy te is feldobj új témákat, és ne kizárólag az ő feladata legyen a kommunikáció.

 

Miss elérhetetlen

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy elérhetetlennek próbálnak tűnni a randin.

Azt éreztetik a sráccal, hogy értük harcolni kell, és őket nem lehet csak úgy levenni a lábukról.

Azonban ez egyáltalán nem ébreszti fel a pasikban a vadászösztönt.

Sőt, inkább elveszi a kedvüket az ismerkedéstől, mert azt érzik, hogy nem adod önmagad.

Az apró kis játékok és trükkök jó ötletnek tűnhetnek egy filmben vagy regényben, de a valóságban az őszinteség mindig tovább visz, mint a taktikázás.

 

Túl korán

Még ha nagyon oda is vagy a pasiért, akkor sem szabad sürgetned a dolgokat kettőtök között.

Ahhoz, hogy hivatalosan is egy párt alkossatok, időre van szükség, hiába érzed azt már a második randin, hogy megtaláltad a Nagy Ő-t.

A férfiak számára kimondottan kiábrándító az, ha valaki pár találkozó után már szeretne közös fotót posztolni a Facebookra, vagy kitenni azt, hogy kapcsolatban vannak.

Úgy tűnhet nekik, hogy ez valójában csak a külvilágnak szól, és felszínes a kettőtök közötti viszony, emiatt pedig lehet, hogy nem is akar tovább ismerkedni.

 

Butuska viselkedés

Valamikor sokak között elterjedt az a tévhit, hogy a férfiak kedvelik a “butuska” lányokat.

Ezért aztán nagyon sokan próbálnak meg így viselkedni randikon, bulikon, gondolván, hogy a pasik majd viccesnek és cukinak tartják ezt a viselkedést.

Az igazság viszont az, hogy ez minden, csak nem jópofa.

Az érett férfiak intelligens nőt keresnek maguknak, nem pedig valakit, aki butának tetteti magát; ha pedig valaki mégis erre vágyik, az valószínűleg nem elég komoly egy valódi kapcsolathoz.

 

Barátságtalan hozzáállás

Nagyon kiábrándító a férfiak számára is az, ha valaki barátságtalan és illetlen másokkal.

Ha például egy pasi étterembe visz egy lányt, ő pedig tiszteletlenül beszél a felszolgálókkal, valószínűleg nem lesz második randi.

Ahogy neked is számít, hogy a srác mindenkivel kedves legyen, úgy neki is fontos az, hogy neked mennyire barátságos a személyiséged.

Még ha nem is te kezdted, hanem a pincér beszélt veled csúnyán, akkor sem jó ötlet visszavágni neki hasonló stílusban.

 

+1 Az exek

Néha már az első randin feljön az extéma, hiszen nem árt tudni, kinek mikor ért véget az utolsó kapcsolata. Azonban nem mindegy, mit mondasz az exedről, és milyen stílusban beszélsz róla.

A férfiakat ugyanis elijeszti az, ha nagyon negatívan beszélsz a volt pasidról, hiszen ez két dologra utalhat.

Az egyik, hogy még nem léptél túl rajta, és továbbra is vannak érzéseid felé, a másik, hogy minden exedről így beszélsz. Ha pedig egyszer esetleg ti is szakítanátok, ő biztosan nem akarna magának egy ellenséges volt barátnőt!

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást