5 nagyon durva hajátalakulás, ami után hívod is a fodrászodat

5 nagyon durva hajátalakulás, ami után hívod is a fodrászodat

Címlap / Stílus / Haj / 5 nagyon durva hajátalakulás, ami után hívod is a fodrászodat

Időnként mindenki eljátszik a gondolattal: mi lenne, ha levágatnám, befesteném, máshogy hordanám? Ha te is inspirációt keresel a nagy átalakuláshoz, vagy csak jól esik a lelkednek mások nagy hajváltozását figyelni, akkor a következő képek a szívedhez fognak szólni!

Frufruval egészen más

Ez a lány nem csak a haja hosszából vágatott, az asszimetrikus, frufruval megspékelt fazon és a laza hullámok egyébként is sokkal jobban illenek az arcformájához, szerintünk sokkal érettebbnek, kifinomultabbnak tűnik a nagy átváltozás után.

Jól belevágott!

A derékig érő hajból egy mozdulattal extrém rövid frizura lett, a vagány pixie kialakítása után pedig biztosak vagyunk benne, hogy a fodrász és az alany is elégedettek voltak a végeredménnyel. Egy ilyen drasztikus váltást nem mindenki mer bevállalni, de szerintünk jó döntés volt, az új frizura nagyon szépen emeli ki a fiatal lány gyönyörű szemeit.

Egészségügyi vágás

Hiába volt derékig érő haja ennek a lánynak, szemmel láthatóan legalább a teljes hossz fele már töredezett, elhalt, menthetetlen volt. A rövidebb, friss, egészséges hajat mutató rövidebb fazon fényét a szőke highlight csak még szebben kiemeli, és ha valami, akkor ez a kép bizonyíték rá, hogy a hosszabb haj egyáltalán nem biztos, hogy mindig szebb is.

Friss hullámok

Szintén jó adag egészségtelen, töredezett, élettelen hajtól szabadult meg ez a lány, és még egy laza frufrut is vágatott magának. Úgy tűnik, hogy a haja természetesen hullámos, ami a rövidebb, könnyebb bob fazonnal sokkal szebben kirajzolódik. Szerintünk az ő esetében mindenképpen jó döntés volt a váltás, főleg, hogy az első képen tulajdonképpen nincs is frizurája, úgy tűnik, egyszerűen csak lenőtt a haja valami korábbi fazonból.

Új színben

Nem is feltétlenül kell mindig a hosszon változtatni azon, hogy valakinek teljesen megújuljon a külseje. Ha valami újat szeretnél, de fázol a hajvágás gondolatától is. akkor felfrissítheted a frizurádat egy új hajszínnel vagy melírral is. Ez a szőke ombre például a bal oldali, kicsit unalmas, egy hosszú frizurát nem csak izgalmasabbá teszi, de biztosak vagyunk benne, hogy a viselője is sokkal vagányabbnak, szexisebbnek érzi magát tőle.

Dögös mohawk

Az oldalt felnyírt fazonnal ez a hosszú hajjal még bájos tininek ható lány egy csapásra igazi divatikonná változott, aki egyúttal azt is bebizonyítja: hatalmas tévhit, hogy a göndör hajat ne lehetne röviden viselni, sőt! Nem csak az arca változott meg az új frizurától, a kisugárzása is teljesen más lett, bár elég komoly elszántság és önbizalom kell egy ilyen mértékű változáshoz, úgy tűnik, benne ez megvolt.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást