Dinnye
Valószínűleg most te is ráncolod a szemöldököd, pedig valójában a dinnyét igenis lehet grillezni, sőt, a végeredmény tényleg finom! A füstös íz, a nagy hőmérséklet és a só segít abban, hogy a gyümölcs elveszítse édeskés ízét, és kicsit savanykásabb legyen.
Érdemes körülbelül másfél-két centi vastag szeleteket vágnod, majd ezeket kend be olíva olajjal. Ha kész, szórj a szeletekre apróra vágott fokhagymát, sót és paprikát, majd nagyjából 5 percig grillezd, hogy karamellizálódjon a dinnye, és kissé kiszáradjon. A tetejére akár sajtot is tehetsz, hiszen nagyon jól passzolnak egymáshoz az ízek!
Érdemes körülbelül másfél-két centi vastag szeleteket vágnod, majd ezeket kend be olíva olajjal. Ha kész, szórj a szeletekre apróra vágott fokhagymát, sót és paprikát, majd nagyjából 5 percig grillezd, hogy karamellizálódjon a dinnye, és kissé kiszáradjon. A tetejére akár sajtot is tehetsz, hiszen nagyon jól passzolnak egymáshoz az ízek!
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!