4 módszer, amivel végleg megszabadulhatsz a negatív energiáidtól

4 módszer, amivel végleg megszabadulhatsz a negatív energiáidtól

Címlap / Életmód / Ezotéria / 4 módszer, amivel végleg megszabadulhatsz a negatív energiáidtól

Minden a tápláléktól indul

Furcsa, hogy erről beszélünk a lelki dolgok kapcsán? Mégis, iszonyúan fontos, hogy a táplálkozást is megemlítsük, ugyanis rengeteget nyom a latban, mit eszel. Elég, ha arra gondolsz, mikor nehéz, zsíros ételeket fogyasztasz, mennyire nyomottnak érzed magadat, másra sem vágysz, mint lepihenni.

Ez egyáltalán nincs jól! Az étkezésnek pont az a szerepe, hogy feltöltsön, energiát adjon. Erre nem képesek az olajban sült, agyonfőzött élelmiszerek, de a legújabb kutatások szerint a túl sok fehérje és a hús is kifejezetten ront az energetikai állapotunkon.

Nem úgy a friss zöldségek, gyümölcsök és a teljes értékű gabonák… Ha nem is tudod elképzelni, hogy kizárólag ezekből fedezd a mindennapi táplálkozásodat, legalább túlnyomó részben hagyatkozz rájuk! Hetek elteltével garantáltan, de már napok múltán is felfedezheted, mennyi negatív energiától szabadulsz meg attól, ha bűntudat nélkül étkezel, és olyan alapanyagokkal táplálod a szervezetedet, ami valóban tápláló és hasznosítható.

Mély belégzések

Amennyire banális, annyira jól működik ez az egyszerű módszer, ráadásul tényleg bármikor és bárhol bevetheted. Minden relaxációs, befelé fordulós mozgás, meditáció azzal kezdődik, hogy rendezed a légzésedet, így aztán érdemes legelőször is ehhez a lehetőséghez fordulnod, ha úgy érzed, túl sok benned a negatív energia.

A mélylégzés segít megnyugodni, felkészülni az előtted álló kihívásokra, feladatokra, ráadásul a testednek és a lelkednek is jót tesz. Ha van rá alkalmad, hogy kicsit elvonulj, érdemes picit relaxálnod, behunynod a szemedet, és arra koncentrálnod, hogy minden egyes kilégzéssel újabb és újabb negatív érzés, energiahalmaz távozik a szervezetedből.

Hidd el, hogy működik!

Idő magaddal

Ha tele vagy negatív energiával és érzésekkel, az már önmagában is éppen elég nagy baj.

De hogyan érheted el, hogy nagyobb kárt már ne okozz magadnak? Hát úgy, ha kicsit félreteszed életednek ezen részét. Persze, nem könnyű és nem is mindig lehetséges, de amint időd adódik rá, vonulj félre!

A legjobban akkor tudsz megnyugodni, ha magadra szánod az időt, tehát egyedül tudsz lenni. Ebbe bizony beletartozik az is, hogy nem viszed magaddal a telefonodat, de még a kedvenc könyvedet sem. Sokan ezt már időpazarlásnak tartják, hiszen annyi a teendő és az inger, de pontosan ezek a körülmények felelősek azért, hogy sokszor úgy érezzük, túltelítődtünk a negatív energiákkal.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást