Ezek a leghordhatóbb 2021-es körömtrendek

Ezek a leghordhatóbb 2021-es körömtrendek

Címlap / Stílus / Test / Ezek a leghordhatóbb 2021-es körömtrendek

2020 a DIY éve volt, ugyanis fel kellett fejlesztenünk a tudásunkat, hogy azt, amit éppen a fodrásznál, manikűrösnél, kozmetikusnál nem kapunk meg, mi magunk is el tudjuk készíteni. A karantén ideje alatt csak magunkra számíthattunk.

Bár most már azért szerencsénk van, mert a legtöbb körmös – persze csak is extra higiénikus körülmények között – fogad minket, azért még mindig nem lehetünk biztosak, hogy hogyan folytatódnak az elkövetkezendő hónapok. Mivel az ajkainkat eltakarja a maszk, így az a lehetőségünk maradt csupán, hogy vagy a szemünket vagy a körmeinket hangsúlyozzuk, hát mi most az utóbbit választottuk. 

Elhoztuk a legizgalmasabb 2021-es trendeket, persze csakis azokat, amelyeket akár mi magunk is viselnénk. Nem a leghosszabb, legszínesebb, leghegyesebb, legcsillogóbb körmökre játszunk, sokkal inkább azokra a trendekre, amit bátran kérhetünk mi is a körmösnél vagy akár némelyiket még otthon is elkészíthetjük. Vágjunk is bele!

Színparádé 

Tavaly nyáron a pasztell színárnyalatú változatok futottak ebből a trendből, idén most akár erősebb színekkel is nyugodtan próbálkozhatunk. Keverjük a világosabb, pasztell árnyalatok közé vagy legyünk bátrak és kísérletezzünk csak és kizárólag erősebb, intenzívebb színekkel. 

Matchy matchy

Bizony a maszkokat még nem fogjuk elfelejteni az elkövetkezendő pár hónapban, ezért használjuk őket inspirációnak az öltözködésünkhöz, a sminkünkhöz és akár a manikűrünkhöz is! Mi megtaláltuk az egyik kedvencünket:  

Kifordítva

Ki mondta, hogy ha színeket használunk, akkor egy az egyben ki kell velük festeni az egész körmünket? Miért ne lehetne, hogy bizonyos esetekben csak kontúrként használjuk a színeket és ne a piros, a pink, a rózsaszín, hanem a körmünk valódi színe adja az alapot? 

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást