A 2021-es kert trendek minden képzeletet felülmúlnak

A 2021-es kert trendek minden képzeletet felülmúlnak

Címlap / Otthon / Kert és terasz / A 2021-es kert trendek minden képzeletet felülmúlnak

1. Trópusi hangulat

Hiányzik már egy igazi nyaralás? Bár most már nyitnak a helyek, sokaknak még nincs lehetőségük utazni, erre pedig jó megoldást jelenthet egy trópusi hangulatban újraálmodott kert! Lakberendezők szerint ez a trend most hatalmas népszerűségnek fog örvendeni, úgyhogy a rattan bútorok mellé érdemes alaposan megválogatni a kiegészítőket.

Ez trópusi növényeket, páfrányokat, valamint színes, mintás párnákat és dekorelemeket jelent. Az pedig már csak hab a tortán, ha beszerzel egy hintaszéket, amibe beülve, kezedben egy koktéllal azt érezheted, hogy a tengerparton vagy!

 

 

2.
Nagyméretű játékok

Ha vannak gyerekek a családban, a 2021-es kerti trendek egyik újdonságát feltétlenül ki kell próbálnod. Most ugyanis úgy fest, hogy a túlméretezett kerti játékok aratnak majd nagy sikert!

Egy hatalmas jenga, negyedelő vagy épp darts tábla lehet a kert éke, ráadásul garantáltan kicsalja a legkisebbeket is a számítógép elől az udvarra. Ugyanez jó megoldás akkor is, ha szívesen áthívod a barátaidat, mert így már meg is van a program, amivel feldobhatjátok a beszélgetős délutánokat!

 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást