Mit hoz 2020 a pénz és karrier terén? Csillagjegyedből kiderül

Mit hoz 2020 a pénz és karrier terén? Csillagjegyedből kiderül

Címlap / Életmód / Ezotéria / Mit hoz 2020 a pénz és karrier terén? Csillagjegyedből kiderül

Új munkahely, régi mókuskerék, sikerek vagy kudarcok? És vajon hízik, vagy éhezik majd a pénztárcád? Horoszkópunk árulkodik róla, mire számíthatsz a 20-as évek első esztendejében a pénzügyek és a munka területén.

Kos

Elérhetetlennek tűnő távlati céljaid is megvalósulhatnak akár az idén, ha okosan gazdálkodsz.

Neked kedveznek a lehetőségek is, de tény, hogy az év első felében takarékosnak és előre látónak is kell lenned.

Ha ragaszkodsz az elképzeléseidhez, és áldozatokat is tudsz hozni, az év második felében már közeledni láthatod a sikert.

Bika

Ha karrierváltáson gondolkodsz, a 2020-as év ideális lehet, de ha a jelenlegi pozíciódban maradsz, ez az esztendő akkor is sok új kihívást tartogathat.

Sajnos ezek nem annyira mutatkoznak meg rögtön az anyagiak terén, ám olyan tudást és tapasztalatot szerzel, amit hosszú távon jövedelmező képességekké alakíthatsz, így mindenképpen érdemes megőrizni a lelkesedésedet.

Ikrek

Belefáradsz a mókuskerék taposásába, úgy érzed, csökken a lelkesedésed, és egyre nehezebb minden nap ugyanazt a munkát végezned.

Ha érzed, hogy fenyeget a kiégés veszélye, találj valamit, amivel motiválhatod magadat.

Az is lehet, hogy egy új hobbi lesz az, ami feltölt annyi energiával, hogy a munkád iránt is ismét lelkesedni tudj, ez pedig sok nehéz helyzeten átsegíthet az idén.

Rák

2020.

választás elé állít majd.

El kell döntened, hogy a meglévő, biztos úton maradsz, elfogadva, hogy annyit kapsz, amennyit most is van, vagy egy izgalmas, új lehetőséget választasz, ami többet hozhat minden téren, de nagyobb a kockázat is.

A döntés a te kezedben lesz, de mindenképpen érdemes mérlegelni a rövid és hosszú távú céljaidat is, mielőtt meghozod.

Oroszlán

Egy kis extra energia az, amire ebben az évben szüksége van a karrierednek ahhoz, hogy fellendüljön.

Ne érd be annyival, hogy éppen csak a minimum elvárásokat teljesíted, keress új kihívásokat, menj elébe a feladatoknak és valósítsd meg az elképzeléseidet.

Minden befektetett plusz energia meg fog térülni számodra még az év vége előtt.

Szűz

Ha már régóta tervezgetsz egy új vállalkozást, ábrándozol egy terv megvalósításáról, akkor ez az év ideális lehet, hogy bele is kezdj a dologba.

A csillagok neked kedveznek, áramlik benned a kreatív energia, és bár szűkösen, de anyagilag is beleférhet, hogy megalapozd az ötletedet, csak meg kell gondolnod, mire és mennyit költesz.

Mérleg

Ez az év tökéletes lehetőséget teremt, hogy gondoskodj a jövődről, ez azonban jelenthet néhány kellemetlen feladatot is.

Lehet, hogy le kell mondanod bizonyos dolgokról, cserébe azonban nyugodtabban fogsz aludni, tudva, hogy a hosszú távú jövőd biztosítva van, és előre kijelölt úton, biztosan haladsz a céljaid felé.

Skorpió

Aggasztónak találod, hogy ismét eljött egy újabb év, te azonban még mindig nem értél el olyan dolgokat, amiket mostanra el akartál.

Próbálj minél kevesebbet foglalkozni ezzel a gondolattal, mert csak bénítóan hat rád, a fölösleges stressz pedig sem az egészségednek, sem a teljesítményednek nem tesz jót.

Előtted az egész év, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz!

Nyilas

Nem lesz nehézségektől és akadályoktól mentes ez az év, de mindig meg fogod találni a számításaidat.

Próbálj ne a rossz dolgokra koncentrálni, maradj pozitív és akkor sikerülni fog a céljaid megvalósítása.

A pénzügyeidet illetően legyél óvatos, mert sajnos ez az év több kisebb-nagyobb váratlan kiadást is tartogathat.

Bak

Sosem okozott gondot a számodra, hogy a nehezebb helyzeteket is megold, de ebben az évben leleményeddel, tapasztalatoddal és szívósságoddal még így is sokakat meglephetsz.

Egy egészen új feladatot is tartogathat számodra az esztendő, ami a legtöbbeket elrémisztene, te viszont minden percét élvezni fogod, főleg a sikert, amit magával hoz majd.

Vízöntő

Fontos év lehet ez a mostani a karriered szempontjából, most van alkalmad, hogy átgondold, mi az, amit hosszabb távon is szeretnél, mire számíthatsz és mit tehetsz azért, hogy a céljaidat elérd.

Ne feledd azonban, hogy gondolkodni nem elég, cselekedni is kell, és azoké a szerencse, akik nem félnek akár attól sem, hogy kockáztassanak.

Halak

Végig kell gondolnod, hogy mik azok az elképzelések, amikhez ragaszkodsz, és mi az, amit inkább el kellene engedned.

Nem mindegy, hogy valami motivál, vagy csak lefelé húz, visszafog.

Itt az ideje, hogy megtaláld az új utakat, amelyeken szabadon valósíthatod meg az elképzeléseidet.

2020 erről fog szólni, és az új utak végén pénzügyi siker is vár.

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!