2020 legnagyobb esküvői ruhatrendjei – Melyikben lennél menyasszony?

2020 legnagyobb esküvői ruhatrendjei – Melyikben lennél menyasszony?

Címlap / Stílus / Divat / 2020 legnagyobb esküvői ruhatrendjei – Melyikben lennél menyasszony?

Sosem tartoztam azon nők közé, akik kislánykoruktól kezdve az esküvőjüket tervezgetik – talán éppen ezért nem is éreztem soha lényegesnek azt a bizonyos nagy napot. Ennek ellenére szép dolognak tartom a szerelem megünneplését, az élmény megosztását a barátokkal, családtagokkal. A szép dekorációktól és ruháktól pedig én is odáig vagyok. De vajon mit alkottak az előttünk álló évre a tervezők?

Új árnyalatok a palettán

Bár még mindig egyértelműen a fehér szín számít alapnak az esküvői trendeket illetően, egyre több érdekes árnyalat tűnik fel a palettán. A 2020-as évben kifejezetten divatos a fekete, ám nem annyira alapszínként, mint kiegészítők, pl. övek, kiskabátok, vagy éppen cipők formájában.

A fekete mellett kiemelésre méltó a halványzöld és barnássárga, ami a valóságban sokkal szebb árnyalat, mint ahogyan hangzik. Ez az árnyalat a gyömbér és a pezsgő szín között áll, és az idei évben a fehér mellett a legnépszerűbb tónusok közé fog tartozni.

Azoknak a menyasszonyoknak készültek ebből az árnyalatból a ruhák, akik nem érzik jól magukat a hagyományos színekben, viszont az egészen merész színekkel sem tudnak megbarátkozni.

 

Fésűs nyakkivágások

A 80-as évek nagyon változatos formákban tértek vissza a divatba és nem kímélték az esküvői ruhákat sem. A különféle nyakkivágások közül az úgynevezett fésült változatok újabb tökéletes visszaigazolásai annak, hogy a divat újra és újra megismétli önmagát.

Ezek a formák szexi görbét adnak az egész testnek, nőies, bájos külsőt kölcsönöznek viselőiknek és jóval változatosabb lehetőségeket kínálnak, mint a klasszikus és jól megszokott formák.

 

Az igazi habos-babos ruhák

Az extra volumen nem újdonság az esküvői ruhatrendeket illetően, viszont a mostani divatban szinte súlytalannak hatnak a fodrok, a hullámok és a tüllfutók. Ezek újfajta áramló, redőszerű formában kaptak helyet a ruhákon, és szinte álomszerű, mesebeli hatást értek el velük a tervezők.

A habos szoknyák ugyan nem tartoznak a legkényelmesebb viseletekhez az esküvőkön, a fotózásokon, ceremóniákon bámulatos hatást lehet elérni a segítségükkel.

 

Visszafogott hercegnők

A hercegnő-effektus ezúttal már mást jelent az esküvők világában, mint korábban. Régen mindig a nagyon széles, terebélyes és tüllel, vagy fodrokkal megbolondított ruhákat soroltuk ide, de manapság már sokkal inkább előtérbe került a szerénység és a visszafogottság.

Egyszerre elegánsak, kifinomultak, visszafogottak ezek a ruhák, ráadásul számos alternatívát kínálnak a változatosság jegyében: különféle nyakkivágások, hosszú, vagy éppen rövid ujjak, mandzsetták, egyedi textúrák, csipkeberakások jellemzik ezt a nagyon is trendi irányzatot.

 

Formás lábak előtérben

Amennyire szolidak a hercegnők, annyira vadócok azok a menyasszonyok, akik szívesen megmutatnák formás lábaikat. Nos, a tervezők szerint erre tökéletes év lesz 2020, ugyanis egyértelműen népszerűek az akár extrém magasan felskiccelt menyasszonyi ruhák. Mellettük tornyosulnak azok a változatok, amik rövidebb fazonúak és néhány év kihagyás után most ismét visszatérnek azok a szabásvonalak, amik hátul hosszabbak, elöl viszont rövidebbek.

 

Szexi irányzat újragondolva

Az esküvői trendeknek mindig is volt egy extrém szexi vonala, amivel azonban nem sokan tudtak megbarátkozni. Némileg ezt is kompenzálja, hogy idén kevésbé kihívó ez az irányzat, már régen nem a közönségesség, vagy éppen a kedélyek borzolása a cél.

Itt is helyet kapott a nagybetűs divattervezés, és előtérbe kerültek a különleges kivágások, a fűzők, az áttetsző anyagok, a tüllök és a rakott rétegek. Ezektől a kiegészítőktől a kihívó fazonok háttérbe szorultak, és helyükre érkeztek az aszimmetrikus ráhajtások, valamint a különféle, innovatív lehetőségek. Így lettek ezek az esküvői ruhák kifinomultan szexik!

 

VIDEO A legnyugodtabb kutyafajták

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!