2017 új divatszíne: a blush – Így hordd!

2017 új divatszíne: a blush – Így hordd!

Címlap / Stílus / Divat / 2017 új divatszíne: a blush – Így hordd!

A blush szó lefordításába sokaknak beletört a bicskája – nekünk tetszik a púderszín, bár ez nem igazán árulja el, miről van szó, lényegre törőbb az arcpír rózsaszín, de az meg szerintünk furán hangzik. De egyáltalán, miről van szó, és miért kell nekünk erről beszélnünk?

A pirosítók színe az arccsonton túl

A blush maga a pirosító, amivel rózsás színt kölcsönözhetsz az arcodnak, ám ez az üde, finom, hamvas árnyalat idén nem csak a sminkpalettákon jelenik meg.

Mivel a visszafogott, rózsás árnyalat elég közel áll az egyébként is hihetetlenül népszerű rózsakvarchoz, nem volt meglepő, hogy ő is helyet kap a divatba, de a púderek mellett most már tényleg mindenhol fel lehet lelni ezt a színt.

Ha minket kérdezel, akkor ez jó hír, mert jól variálható, nőies és nagyon szép árnyalatról beszélünk!

Mindig elegáns

Ha alapdarabokon hordod a blush színt, akkor élvezheted azt az áldásos tulajdonságát is, hogy gyakorlatilag a kisujjadat sem kell mozdítanod, mégis elragadó lesz a megjelenésed.

Ezzel a színnel olyan, mintha nem is fordítanál különösebb figyelmet a ruháid összeválogatására, éppen csak felkaptál volna magadra valamit, mégis tökéletes és divatos lenne a megjelenésed.

Ez pedig éppen az a hatás, amire a legtöbbször szükségünk van a hétköznapokban.

Játékra inspirál

Ha a blush csak kisebb felületen jelenik meg, akkor bőven ad teret a játéknak is: ez a kis szőrmetáska például az arany kiegészítőkkel egyértelműen cinkos kikacsintás a ’90-es évekbe, a fekete pólóval és farmerrel együtt mégsem tűnik túlzásnak.

Merészebbek egyébként akár egész műszőrme bundákat is bevállalhatnak ebben a színben, ha játékosan, és ügyesen megválogatott kiegészítőkkel hordod, szuper kifejezője lehet az egyéniségednek.

Puha anyagok

A blush szinte bárhol, bármilyen formában, bármilyen anyagon és bármilyen ruhadarabon jelenik most meg, mindenképpen divatosnak számít, de talán nem véletlen, hogy a puha, könnyű anyagokon használják a legnagyobb előszeretettel.

Ettől az alaptól ugyanis még inkább hangsúlyos lesz a szín finomsága, lágysága, és szinte azonnal bele akarunk bújni abba a pulóverbe, ami ebben a színben pompázik.

Harmóniában

A blush nagyon jól mutat a fehérrel, de a sötétebb színekkel, vagy durvább anyagokkal, például farmerrel is, igazán viszont talán a semleges, de kicsit komolyabb színek mellett talál magára, mint amilyen például ez a finom szürke is.

A két szín kölcsönösen kihozza egymásból a legjobbat, a blush így továbbra is finom és nőies marad, mégsem lesz giccses még nagyobb felületen használva sem, a szürke pedig sokkal izgalmasabbnak hat.

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!