2016 trend riport – Merész újdonságok

2016 trend riport – Merész újdonságok

Címlap / Stílus / Divat / 2016 trend riport – Merész újdonságok

Előző cikkünkben már beszámoltunk a 2016-os tavaszi-nyári trendek nagy visszatérőiről, most viszont lássuk azokat az újdonságokat, amiket az következő szezon tartogat.

Akad olyan trend, amely elsőre biztosan nagyon merésznek tűnik majd, de olyan is lesz köztük, amit könnyen beépíthetünk a mindennapi összeállításainkba. 

1. PIZSAMA PARTY

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

Kezdjük a sort az egyik legújszerűbb és talán az egyik legmeglepőbb trenddel. Idén a hálószobai divat az utcai viseletben is megjelenik. Divatosnak számítanak majd a hálóingekhez hasonló lágy, könnyű, selyem ruhák, melyeket bőrdzsekivel kombinálhatunk. A nappali összeállításokban kaptak helyet az áttetsző csipke toppok és rövidnadrágok is. Igazán szexi és merész ez az új trend, éppen ezért a hétköznapokban nehezen hordható, de egy-egy különleges alkalomra érdemes kipróbálni.
 

2. EXTRÉM ALAPDARAB

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

Az örök alapdarab, vagyis a fehér ing is az új szezon egyik főszereplője lett, most azonban teljesen más szerepet kapott, mint eddig. A tervezők a klasszikus megjelenés helyett a létező összes extrém variációt kipróbálták, hol félvállas, hol alul megcsavart fazonokat láthatunk, de az is előfordul, hogy hátul gombos verzióban viselték a modellek. Kreatív megoldásokért pedig nem kell az üzletekbe rohanni, bátran kísérletezzünk otthon, és lehet, hogy a jó öreg alapdarabból most valami extravagáns összeállítást alkotunk.
 

3. SPANYOL DÍVA

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A tavaszi-nyári kollekciókba berobbant a spanyol életérzés. Számtalan tervező választotta a spanyolokra jellemző szenvedélyes és tüzes motívumokat, színeket, és alkottak szebbnél-szebb ruhakölteményeket. Igazán nőies trend, de ezt is inkább különleges alkalmak során tudjuk majd viselni. 
 

4. TAVASZI ROMANTIKA

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 

Az új szezonban divatosak lesznek a viktoriánus kort idéző magasított nyakú illetve puffos ujjú felsők és ruhák, de persze modern vonalvezetéssel megfűszerezve, így igazán izgalmas végeredményt láthatunk majd az üzletek polcain! Ezen kívül jöhetnek a romantikus fodrok és masnik minden mennyiségben, hiszen ebben a szezonban ezek is garantáltan divatosnak számítanak majd. Bárki is mondta, hogy a romantika ideje lejárt…tévedett. 
 

5. TÜKRÖM-TÜKRÖM

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Hódítanak a tükrös, fényes felületek és anyagok. Lehet flitter vagy bármilyen egyéb díszítés, a lényeg, hogy idén tavasszal csillogó ezüstben tündököljünk. Akár hétköznapra is választhatunk ilyen ruhadarabokat, csak arra kell ügyelnünk, hogy egyszerű, letisztult ruhadarabokkal kombináljuk őket. Ez a trend persze a kiegészítőknél is megjelenik, így sok-sok tükrös, fémes díszítésű cipőt és táskát tartogat nekünk 2016.

Apropó kiegészítő, az új szezonban több új kiegészítő-trend is megjelent! Ha szívesen olvasnátok róluk, következő cikkünkben ezekről is szívesen beszámolunk.

VIDEO 2024 legszebb sminktrendje, a gyöngyházfényű smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!