2011-es pénz horoszkóp

2011-es pénz horoszkóp

Címlap / Életmód / Ezotéria / 2011-es pénz horoszkóp

Vajon a csillagok milyen anyagi helyzetet jósolnak a 2011-es évre? Learathatjuk munkánk gyümölcseit vagy nehéz napok várnak ránk?

Kos

A legszerencsésebb csillagjegynek mondhatod magad, mert megvan benned minden, ami a munkádban előrelépést hozhat: munkaerkölcs, határozottság és hajtóerő. Az év első felében néhány igen individualista ötleted támad karrieredet illetően. Talán egyesek nem állnak készen arra, amit közölni fogsz velük.

Ne engedd, hogy megbántsanak és átgázoljanak elképzeléseiden, légy bátor és tarts ki ötleteid mellett, mert csak magadra számíthatsz. Az év második felében anyagi fellendülés várható, de egy váratlan kiadásra is számítanod kell. Határozottságod minden akadályon átvisz és elégedetten zárhatod az évet.

Bika

A 2011-es év egy nehéz döntés elé állít, amelyből csak megfelelő diplomáciai érzékkel tudsz kikerülni. Bámulatos memóriádnak köszönhetően előrelépés várható munkahelyeden. Barátaidban csalódni fogsz az év első harmadában, de egyikőjük őszintesége mély hatással lesz rád. Rá fogsz eszmélni mit kell másképp tenned ahhoz, hogy sikeresebb légy szakmai téren, ez pedig elegendő energiát ad a folytatáshoz.

Nyáron váratlan bevételre sikerül szert tenned. Ősszel kisebb érzelmi válságba fogsz kerülni, ez pedig hatással lesz szakmai teljesítményedre is. Tisztánlátásodnak és nyugalmadnak köszönhetően azonban az év végére magán- és pénzügyeidben is pozitív ívelést fogsz érezni.

Ikrek

Az uralkodó bolygód a Merkúr, ezért harmónia és kiegyensúlyozottság jellemző rád. Egy adóssággal kezded az évet, és az Uránusz hatása alatt a karrieredben szakterületet váltasz . Az év első felében a dolgok kicsit labilisnak tűnnek, de az év első harmadában egy borongós/esős nap egy extra bevételt fog hozni számodra.

Ha befektetni szeretnél, az ősz lesz ideális időszak erre. A csillagok szerint idén kitartásra és az egyensúly fenntartására lesz szükséged, hogy anyagiakban elégedett tudj lenni.

Rák

Amikor az otthonra és családra gondolsz, akkor általában nem foglalkozol a pénzzel. Szívesen leped meg szeretteidet drága ajándékokkal, még ha anyagi helyzeted nem is áll a legfényesebben. Az év első felében egy erős ötleted támad és új irányt mutat számodra szakmai téren. A nyár fontos lesz szellemi fejlődésed szempontjából, új dolgokat fogsz tanulni, talán utazáson és spirituális fejlődésen veszel majd részt.

Egy dolog biztos, neked szükséged van a szabadságra úgy a munkában, mint az anyagiakban is. Szereted érezni, hogy a pénz nem szabhat határokat. Az év második fele anyagi téren kedvező lesz számodra, a szakmai fejlődés megmutatkozik bankszámlád növekedésén is.

Oroszlán

Számodra az év első hónapjaiban a Merkúr felszabadító energiákat hoz, nagyobb fontosságot kap számodra a kommunikáció. Személyes tartozásaidat az év első félévében meg fogod adni, ekkor jön el az ideje tisztáznod minden bürokráciát is.

Az eddigi bizonytalanságod nyáron megtörik, amikor egy szerencsés nap folytán új távlatok nyílnak meg számodra. Használd ki kommunikációs képességeidet és ha változást szeretnél, szólalj fel!

Szűz

A megfontolt és precíz Szűz számára az Uránusz érdekes átalakulást hoz a 2011-es év tavaszára. Az állandó biztonságot és stabilitást kereső Szűz szerencsére engedi magát vinni a változás hullámával, így az anyagiakban nem lesz része negatív változásban.

A magánéletét vidámság és családiasság hatja át. Nyugodtan kifújhat, idén nem kell aggódnia anyagi gondok felől.

Mérleg

Az év elején új barátok vannak kilátásban, akik pozitívan fogják befolyásolni anyagi helyzetét. Egyes emberek be szeretnék vonni őt saját üzletükbe, ez pedig egy kis extra pénzt fog hozni minden hónapban.

Mivel egészségi szempontból az év első fele a legkedvezőbb számára, ezért ekkor várható a legnagyobb ívelés karrierjében. A nyár váratlan kiadást hoz, de anyagi helyzete mindvégig stabil marad.

Skorpió

Az év elején nagy erővel vág neki a munkának, rengeteg kommunikációs feladata lesz. A tavasz pénzügyi téren nagyszerű lehetőséget gördít a Skorpió útjába, amit azonnal meg kell ragadnia.

Nyáron úgy tűnik, ötlete nem arat sikereket, de végül be fog bizonyosodni szakmai zsenialitása.

Nyilas

A Merkúr bolygó energetizáló hatással van rá, fellendíti a pénzügyi helyzetét. Ezért az év első felében megnő a Nyilas bevételi forrása. Okos gondolkodásmódjának köszönhetően az extrapénzt jól be fogja tudni fektetni és átlendíti az addigi szegényes pénzügyeit virágzókra.

A nyár folyamán egy hírtelen szakmai lépésre lesz szükség egy extra bevétel eléréséhez. Az év végére a Nyilas sokkal elégedettebb lesz, mint az év elején és új kihívásokon fogja törni a fejét.

Bak

Az év eleje a normálisnál mozgalmasabb lesz számára, beszédkészségére és több energiára lesz szüksége munkahelyén. Ne viseljen búrát a fején, amikor érdekes társalgási témát hall, bátran szóljon hozzá.

Tavasszal ki kell követelje magának az igazságot, és ennek a sikere új lendületet ad a Baknak. Ősszel plusz kereseti forráshoz jut, amely pont jókor jött, hisz családjának szüksége lesz az anyagi támogatásra.


Vízöntő

Miután uralkodó bolygója az Uránusz, a február néhány anyagi döntés elé helyezi a Vízöntőt. Zseniális ötleteinek köszönhetően hírtelen változás fog bekövetkezni szakmai téren.

Ezzel az ötlettel sokkal több pénzt fog keresni, mintha a megszokott teendőit végezné. Az ötlet sikeres végrehajtása után anyagi téren egy virágzó nyár és biztos ősz vár a Vízöntő szülötteire.


Halak

Télen még a múltba tekint vissza, ez pedig megakadályozza a jó szakmai haladásban. Tavasszal viszont megmutathatja milyen egyéniség és nélkülözhetetlen szakmai támasz munkahelyén.

Bármilyen munkacsoportba is tartozik, ő az igazi politikus a társaságban, jól tud beszélni és nagy meggyőzőerővel bír. Ez pedig stabilitást és elismerést hoz számára egész évre.
 

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!