Szórakozás / Otthon

11:11 – Te is mindig ezt a kombinációt látod az órádon? Különleges üzenete van!

Észrevetted már, hogy bizonyos időközönként felbukkan az életedben ez a számsor? Feltűnt, hogy rendszeresen akkor pillantasz az órádra, amikor az 11:11-et mutat? Az egyes számnak a számmisztikában is különleges szerepe van, de ez a sorozat más üzenetet is tartogat.

Mágikus számsor

A numerológiában a 11-es szám a spirituális megvilágosodásra, beteljesedésre, szerencsés életre utal, emellett pedig az esetleges új kezdet lehetőségére hívja fel a figyelmet.

A 11:11 az említetteken túl az ikerláng szerelmekre szintén utalhat.

Az ikerlángok a mitológia szerint egy anyagból teremtettek, de a nagy zűrzavarban szétváltak egymástól, így a lelkek a Földön addig bolyonganak vigasztalhatatlanul, míg egymásra nem találnak.

Mivel a 11:11 egymás tükörképe, illetve oda-vissza olvasva pontosan ugyanannyit jelent, rendszeres felbukkanása azt is mutathatja, hogy igazán közel jár hozzád a lelki társad – vagy már meg is találtad.

A 11-es szám

A 11-es szám nem csupán a kijelzőn ütheti fel a fejét, hiszen bárhol megjelenhet, és fontos üzenetet hordozhat számodra.

Ilyen pl. az, ha egy sorsdöntő választás előtt állsz, nem tudod, mitévő legyél, de a segítségedre siet a 11-es, és megmutatja a helyes utat. Például azzal, hogy 11-es az egyik háznak a száma, amit kinéztél magadnak, de idáig tétováztál, megvedd-e.

Vagy éppen azzal, hogy elmész a kiszemelted meccsére, és látod, hogy 11-es mezben játszik – minden bizonnyal így adja tudtodra az univerzum, hogy nyugodtan tervezhetsz vele.

Persze ez csak akkor igaz, ha egyfajta különleges kapcsolódást érzel a 11-es számmal, úgy véled, végig jelen van az életedben.

Mit sugall a 11-es?

Amennyiben a 11-es sokszor megjelenik az életedben, esetleg mindig is a kedvenc számodnak tartottad, úgy minden bizonnyal sokkal jobb intuíciókkal, nagyobb belső összhanggal és több energiával rendelkezel, mint az átlagemberek.

Döntéshelyzetekben szívesen hagyatkozol magadra, és bár meghallgatod környezeted véleményét, végül mindig a megérzéseid alapján választasz.

Ennek egyértelmű oka az, hogy szellemileg már magasabb szinten vagy, kiváló az érzelmi intelligenciád, jól átlátod a helyzeteket.

Néha úgy érzed, szinte valaki súg neked, annyira jól rátapintasz a dolgokra, és gyakran kitalálod mások terveit, érzelmeit.

Folyton felbukkan?

Ha rendszeresen felbukkan az életedben a 11-es, akkor két eshetőség áll fenn: vagy valami fontos dologra szeretné felhívni a figyelmedet, vagy megmutatja, hogy tökéletesen jó úton haladsz.

Utóbbi esetén aktuálisan nincs semmi jelentős változás az életedben, úgy érezheted, harmónia vesz körül, és minden sikerült, amit idáig elterveztél.

A 11-es rendszeres felbukkanása tehát egyfajta pozitív megerősítést számodra, ami arra bíztat, hogy lassan ideje új feladatokat kitűznöd magad elé.

Amennyiben inkább döntéshelyzetben állsz, arra mutat rá, hogy vedd észre a kínálkozó lehetőségeket, ne húzd az időt, és hagyatkozz a megérzéseidre!

 

Angyali üzenet?

Vannak, akik úgy vélik, hogy angyali üzenetet is hordoz magában a 11:11 kombinációja.

Eszerint a különleges, spirituális számsor szellemi jelenlétet feltételez, ilyenkor közelebb kerülhetünk saját őrangyalunkhoz, vagy egy szeretett személyhez, akit korábban elveszítettünk.

Ő a feltételezések szerint azzal közvetíti jelenlétét számunkra, hogy rendszeresen 11:11 órakor irányítja figyelmünket az óránkra.

Minden esetre, annyit megér a dolog, hogy a különleges számsor láttán egy perc szünetet tartasz és megpróbálod teljesen átélni a helyzetet. Igen, ismét itt az 1-es, hiszen pontosan ennyi ideig tart ez a különleges pillanat!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást

    Bien.hu

    FREE
    VIEW