10 kihagyhatatlan szett, amiben változatosan viselheted az inget

10 kihagyhatatlan szett, amiben változatosan viselheted az inget

Címlap / Stílus / Divat / 10 kihagyhatatlan szett, amiben változatosan viselheted az inget

Az ingek alapdarabnak számítanak, gyakorlatilag mindenki szekrényében ott lapulnak. Azonban –hozzám hasonlóan valószínűleg – sokan csak akkor veszik fel őket, amikor valamilyen hivatalos, eleganciát megkövetelő alkalomra készülnek. Pedig az ingek messze nem csak a formális eseményeken bizonyulnak jó választásnak!

Színesen szoknyával

Az ing és a szoknya párosa mindig örök sláger marad, azonban nem feltétlenül kelt hivatalos hatást.

Sokat lazíthatsz az eleganciáján, ha nem ceruzaszoknyával viseled, és elfelejted a sokszor unalmasnak ható alapszíneket.

 

Hagyd, hogy kilógjon

A stylistok jól ismert trükkje szerint alapvető a réteges öltözködés, és ennek a praktikának a megvalósítása során bizony nagy segítségünkre lehetnek az ingek.

Elég, ha egy kicsit kikandikálnak a kabát, vagy a pulóver alól – máris érdekes összképet kölcsönöznek.

 

Kislányos báj

Akárcsak az előző példánál, úgy ennél az outfitnél is láthatod, milyen jól mutat, amikor halmozod egymásra a rétegeket az öltözködésedben.

Az egymással harmonizáló színek között feltűnő és mégis remek kiegészítő a fehér ing.

 

Megtört elegancia

Az ingeket, ingblúzokat általában az elegáns szettekhez szoktuk felvenni, de jól passzolnak a kifinomultabb összeállításokhoz is, amiken szerencsére könnyű kicsit lágyítani.

Ezt az outfitet is a farmernadrág ellensúlyozza igazán.

 

Derékhangsúlyos szettek

A derékhangsúlyos darabok idén minden formában és mennyiségben divatosak, így érdemes támaszkodnod rájuk akkor is, ha inget szeretnél viselni.

A klasszikus inget is bátran megkötheted, de vásárolhatsz olyan darabokat, amik eleve ilyen fazonnal rendelkeznek.

 

Szexi szettben műbőrrel

Az ing nem csak a hivatalos és a kislányosan bájos szettekben tud remekelni, hanem kifejezetten jól illik a különböző szexi anyagokhoz, szettekhez.

Idén a műbőr nadrágok és kabátok kihagyhatatlan viseletnek bizonyulnak, és bizony az ingekhez is nagyon jól passzolnak.

 

Feltűnő farmering

A farmeringet egyszerre lehet imádni és utálni, de az biztos, hogy a mostani szezonokban megkülönböztetett figyelmet érdemel.

Kellően feltűnő és izgalmas összeállításra tehetsz szert a segítségével, ha boyfriend nadrággal és piros csizmával, ballonkabáttal viseled.

 

Egyedi és merész

A farmering nem csak a különösen feltűnő szettekben mutat jól, akkor is támaszkodhatsz rá, ha egy kényelmes, de egyedi és mégis merész összeállításban viselnéd.

Elég, ha szaggatott farmerrel és egy rendhagyó fazonú kabáttal viseled.

 

Vastagabb farmeringek

A hűvösebb napokon is választhatod a farmeringet, ám ekkor érdemesebb a vastagabb anyagok mellett voksolnod – különösen akkor, ha csak magadra terítenéd a kabátodat.

Ezek a darabok remekül illenek az egyenes szárú, trendi nadrágokhoz.

 

Rockos stílusban

Idén egyáltalán nem nehéz rockos stílusban trendi szetteket magadra ölteni – gondolj csak a korábban mutatott, műbőrre építő összeállításra!

Másként is viselheted azonban az inget: vehetsz hozzá divatos bakancsot, és felkaphatod akár a garbódra is, így garantáltan nem fogsz fázni.

 

VIDEO Közvetlen járat Budapestről: ezekkel a látnivalókkal csábít Tirana

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!