Olyan férfival találod meg az igaz boldogságot, akire mind a 10 állítás igaz

Olyan férfival találod meg az igaz boldogságot, akire mind a 10 állítás igaz

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Olyan férfival találod meg az igaz boldogságot, akire mind a 10 állítás igaz

Minden ember keresi az igaz társát, aki mellett boldog, nyugodt és kiegyensúlyozott lehet. Azonban mielőtt megtalálnánk a lelkitársunkat, általában jó pár negatív tapasztalaton megyünk át, és sok esetben mire betoppan a Nagy Ő, már tele vagyunk félelmekkel. Ebben nyújthat segítséget a listánk: ha egy férfiben megvan ez a 10 tulajdonság, nagyon boldog társra lelhetsz benne!

Egyenes viselkedés

Az igazi férfiak egyik jellemzője, hogy nem űznek játékokat. Ha valamit akarnak, azt kimondják kerek-perec, és nem próbálnak taktikázással megnyerni maguknak. Nem rejtegetnek előled semmit, nem hazudnak, és végtelenül őszinték. Amikor találkozol egy ilyen személlyel, rögtön érezni fogod, hogy ő más, mint a többiek, mert már az első találkozó alkalmával szembetűnik a nyíltsága.

Bizalom oda-vissza

Egy boldog párkapcsolat alapja a bizalom: ha ez nincs meg, lehet akármilyen erős a szerelem, a napjaitok meg vannak számlálva. Ezért fontos, hogy olyan partnert keress magadnak, aki már az elején bebizonyítja, hogy megbízhatsz benne.

Megtartja magának a titkaidat, ha valamit megígér, be is tartja, és sosem él vissza azzal, amit mondtál neki. Nem használja ellened veszekedések során, és ő is beavat téged élete kevésbé nyílt részleteibe is. A bizalom csodálatos dolog, és csak olyannal lehetsz boldog, aki ezzel megtisztel téged!

Boldog kapcsolat szabályai
jacoblund/istockphoto.com

Gyengédség és odaadás

Vannak emberek, akik számára elengedhetetlen a fizikai érintés, másoknak inkább a szavak számítanak. Akárhogy is, nagyon fontos, hogy egy férfiben meglegyen a gyengédség, a gondoskodás iránti vágy és a figyelem. Hogy ha beteg vagy, ott legyen melletted és ápoljon, ha pedig rossz a kedved, meghallgasson és megvigasztaljon. Akik képesek a gyengédségre, nem csak parnerként, de apaként is kiemelkedők lesznek.

Kedvesség mindenkivel

Amikor ismerkedni kezdesz valakivel, mindig mérd fel, hogyan viselkedik másokkal, elsősorban a szüleivel, testvéreivel és közeli barátaival. Ha velük szemben tisztelettudó, őszinte és megértő, akkor jó hírünk van, mert veled is az lesz.

Míg ha türelmetlen, és nem túl figyelmes, akkor sajnos előbb-utóbb, ha elmúlik a rózsaszín köd, veled is hasonló viselkedést tanúsíthat. Ezért is olyan fontos kideríteni, hogy mennyire kedves a randipartnered. Ezen a téren már a pincérekkel, idegenekkel szemben tanúsított hozzáállása is árulkodó! 

Ambiciózus és szenvedélyes

Nem baj, ha nem karrierista a partnered, de az nagyon is számít, hogy mennyire szenvedélyes abban, ami igazán érdekli. Vannak, akiket kevésbé hoz lázba a munkájuk, ez nem baj, de ha nincs hobbija, és semmi sem képes izgatottá tenni, az sajnos nem jó előjel.

Egy ideális partner ugyanis megtalálja az életében azt, ami iránt szenvedélyes lehet, teljesen mindegy, hogy ez kertészkedésben, autókban vagy az alkotásban mutatkozik meg.

Ez az, ami segíti a fejlődést, márpedig a fejlődés egy kapcsolatban elengedhetetlen: közösen és egyénileg egyaránt.

Érdeklődő hozzáállás

A kapcsolat elején mindenki érdeklődő! Érthető, hogy minél többet meg akartok tudni egymásról; a lényeg akkor következik, ha már túllendültök a kezdeti szakaszon. Az ideális partner ugyanis az, aki a rózsaszín köd után sem válik érdektelenné, és ugyanúgy megkérdezi minden nap, hogy mi történt veled az elmúlt 8 órában, mint a legelején.

Ő az, akivel ha épp külön töltitek a hétvégét, vagy akár csak a napot, biztosan ír, hogy tudja, jól vagy-e, és szereti hallgatni a sztorijaidat, akár sokadszorra is. A jó hallgatóság aranyat ér!

Ilyen férfira van szükséged a boldogsághoz
jacoblund/istockphoto.com

Humorérzék egy hullámhosszon

A boldog kapcsolatok alapja, hogy képesek vagytok együtt nevetni. Ha a párodnak jó a humorérzéke, és nem csak a világot képes vidáman nézni, de saját magán is tud nevetni, az már egy csodás dolog a jövőtökre nézve!

Az életben néha vannak nehéz időszakok, de ha egy olyan személy áll melletted, aki meg tud nevettetni, mindenre találtok majd megoldást. Szerencsés vagy, ha olyan társat találsz magadnak, akivel ezen a téren egy hullámhosszon lendültök.

Alázat és szerénység

Ugye, milyen csodás dolog, amikor valaki képes sikerre törni, de közben nem veszíti el önmagát? Hogy ha elér valamit, akkor bár büszke magára, mégsem száll fejébe a dicsőség? Az alázat és a szerénység két olyan tulajdonság, ami nincs meg mindenkiben, noha a hétköznapokban és a szerelemben nagy szerep hárul rájuk.

Akiben ugyanis ezek nincsenek meg, a te sikerednek sem tud eléggé örülni, míg akiben ott van, annak véletlenül sem okoznak komplexusokat az eredményeid. Márpedig mindenki olyan társra vágyik, aki saját sikereként örül a tiédnek, nem igaz?

Férfi tulajdonságok a boldog kapcsolathoz
FXQuadro/istockphoto.com

Elfogadás

Nincs olyan ember, aki mindenkit kedvelne, de nagyon sok kellemetlenséget szül az, ha a partnered például nem találja a közös nevezőt a családoddal, legjobb barátaiddal. Sajnos van ilyen, és bizony megesik, hogy jogosak az ellentétek. De ideális esetben a kapcsolatban az elfogadás, a másik szeretteinek tiszteletben tartása a cél.

Ha a párod még az ellenérzésektől függetlenül is mindent megtesz, hogy jól érezze magát a társaságoddal, és te boldog legyél, akkor mindenképpen becsüld meg őt!

Őszinte szeretet

Vannak, akiknek nehezen megy az érzelmek megélése, és nem tudják megfelelően kimutatni a szeretetüket. Van, hogy idő kell, mire eljutnak erre a szintre; a lényeg, hogy sikerül nekik. Az ideális partner az a személy, aki kimutatja a szeretetét, és nem próbálja elrejteni azt.

Aki elmondja neked, ha valami bántja, mert fontos számára, hogy megoldjátok a problémákat. Ő az, aki szóba hozza, ha valami miatt féltékenységet, aggodalmat érez, ahelyett, hogy játékokat űzne. Ha megtalálod azt, aki az érzéseit őszintén kezeli, és a fenti állítások is igazak rá, tudnod kell, hogy a legszerencsésebb emberek közé tartozol!

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!