A csillagjegyed napos és sötét oldala: benned milyen tulajdonságok dominálnak?

A csillagjegyed napos és sötét oldala: benned milyen tulajdonságok dominálnak?

Címlap / Életmód / Ezotéria / A csillagjegyed napos és sötét oldala: benned milyen tulajdonságok dominálnak?

Kos

Számos szenvedélyed van, néha füllentesz, gyakran megsértesz másokat. Könnyedén kidumálod magad, ha konfliktusba kerülsz valakivel. Bármihez is fogsz, mindent nagy mosollyal az arcodon végzel, és olyan humorérzékkel rendelkezel, amivel rengeteg embert tudsz könnyedén az ujjad köré csavarni. Ha megtanulod a jó ügy érdekében használni tulajdonságaidat és szívből cselekszel, kimagasló, központi személyiség lehetsz sokak életében.

Bika

Óriási és megbocsátó szíved van, soha nem bosszantod fel magadat apróságokon, nagyon fontos számodra a lelki békéd. Te vagy az a személy, akinek megszakad a szíve, ha egy esetlen öregembert lát az utcán, és megmenti a macskát ha a fán ragadt. A rossz ebben viszont az, hogy sok ember kihasználja a jóságodat. Ha megtanulod jobban kiismerni az embereket és a nagyobb képet látni egy adott helyzetben, angyali tulajdonságaid sokak életét be fogják ragyogni.

Ikrek

A te személyiséged a legváltozóbb. Tipikusan közepén helyezkedsz el, sem a sötét, sem a napos kategória nem illik rád. Ellentétes vagy, mint a nappal és az éjszaka, ezért nehéz téged kiismerni. Az, hogy épp melyik személyiséged kerül előtérbe, nagyon sok dologtól függ, és pillanatról pillanatra változhat. Könnyen barátkozó, nyitott személyiség vagy, de egyes emberek társaságát egyáltalán nem kívánod, és ezt érzékelteted is a külvilággal. 

Nyíltságodnál csak a tudásvágyad nagyobb, szereted a logikus gondolkodást, könnyen szívod magadba az ismereteket és értelmesen tudsz beszélgetni, vagy épp nyilvánosság előtt beszélni. Ideális tanár és mentor lehet belőled. Könnyen átmehetsz azonban tudálékos irányba, és hajlamos vagy könnyen lenézni azokat, akik nem osztják a nézőpontodat.

Rák

Tudatosan törekszel jó embernek lenni, és mindenkinek a lehető legjobb oldaladat mutatni. A probléma ott kezdődik, hogy az életnek túl sok kísértése van és nagyon nehezen állsz ellen ezeknek. Nagy szíved van, szívesen segítesz másoknak, de megvannak a bűneid is – és a legtöbb (kapaszkodj meg) szexuális eredetű. A lényeg, hogy tudj magadnak megbocsájtani, és törekedj kétszer nem esni ugyanabba a hibába.

Oroszlán

Az Oroszlánok nemesek és erőteljesek, szépek és fenségesek – de néha megmutatják sötét oldalukat. Ha valakiben egyszer csalódnak, soha nem fogják újra közel engedni magukhoz, még ha mások szerint megérdemelné is a bocsánatot, ők tántoríthatatlanok. Első pillantásra eldöntik, mi az amire szükségük van, és nem szeretnek másokra hallgatni. Emiatt sokan félnek közelíteni feléjük. Az Oroszlánnak talán lejjebb kellene engedni az elvárásaiból és emlékeztetni magát, hogy senki sem tökéletes.

Szűz

Nagyon kellemes kisugárzásod van, aranyos, nagyvonalú és illedelmes személyiséged van mindenkivel szemben. Ha viszont valaki visszaél a nagylelkűségeddel, megismerkedhet a benned élő sötét tulajdonságokkal. Megkeresed a bosszú módját és megalázod a legrosszabb módon – lelkiismeret furdalás nélkül! Szerencsés esetben azonban nem kerül erre sor. Szűzként egy örök életen át kitartasz szeretteid mellett és támogatod őket.

Mérleg

Az összes csillagjegy közül te vagy a legtisztább és a legjobb lelkű. Annyira jó vagy, hogy ezt hamar megérzi a környezeted is, és mindenki hozzád fordul tanácsért. Számodra ez természetes, és ösztönből jön az egész, sugárzik belőled a szeretet. Arra azért ügyelj, hogy ne használjon ki senki és ne éljenek vissza a jóindulatoddal. Sajnos gyakran kell hamis emberekkel találkoznod az utad során, de őket idővel megtanulod felismerni.

Skorpió

Amikor valaki megsért téged, annyira keményen tudsz viselkedni, hogy végérvényesen megijed tőled! Azt mondják, hogy a pokolnak 7 szintje van – és a te otthonod csupán egy szinttel van feljebb. Ez persze vicc, de annyi bizonyos, hogy nem lehet veled ujjat húzni. Az egyik legelőnyösebb tulajdonságod, hogy hatalmas, már-már csábító hatással tudsz lenni másokra, és bárkit is szeretsz meg, annak te örök társa maradsz – ha rajtad múlik.

Nyilas

Nagyon társasági ember vagy, szinte függsz mások jelenlététől. Számodra borzalmasnak tűnik a gondolat, hogy esetleg egy napig ne találkozz senkivel. Az őszinteséged a legnagyobb kincsed. Ha valakit hazugságon kapsz, az angyalian mosolygós személyiséged kis ördöggé változik. Addig bünteted az illetőt, amíg egy életre megtanulja a leckét, és többé eszébe se jut, hogy ferdítsen az igazságon.

Bak

Gyerekkori csalódásaid miatt nem akarsz tántorítani az elméleten, miszerint mindenki boldoguljon, ahogy tud. Te se kéred mások segítségét ha elakadsz az életben, pedig sokszor könnyebben menne egy baráttal az oldaladon. Ha szórakozásról van szó igazi angyalként viselkedsz, könnyen a középpontba kerülsz, és az emberek csak úgy isszák a szavaidat. De ha segítséget kérnek? Szép vagy sem, te inkább továbbállsz!

Vízöntő

A legnagyobb erényed az, hogy szeretsz az emberek kedvében járni. Imádsz másoknak örömet szerezni, őszinte, kedves és aranyos vagy. Téged az sem zavar, ha valaki az éjszaka közepén hív fel különösebb ok nélkül. Az egyetlen bűnöd, hogy rosszul bánsz a pénzzel – általában túlköltekezel, ami aztán mindig bűntudatot okoz neked.

Halak

Saját etikai kódexed van, és szigorúan követed is. Hűséges társ vagy, gondoskodó, megbocsátó és mindig első helyre helyezed mások érzéseit. Nagyon könnyen fel tudod idegesíteni magad, ha a környezeted nem válaszol ugyanolyan kedvességgel és nagylelkűséggel, mint amilyennel te viseltetsz irányukba. A jó hír az, hogy gyorsan elmúlik a dühöd, mert tudod, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy haragot tartsunk.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást