VOLT fesztivál: ennyi zenekart aligha láttál egy helyen

VOLT fesztivál: ennyi zenekart aligha láttál egy helyen

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / VOLT fesztivál: ennyi zenekart aligha láttál egy helyen

Ha hévégi szuper időben lustálkodás helyett inkább egy hatalmas bulira vágysz, akkor vedd célba a VOLT fesztivált, ahol a Nagyszínpad és a Jana Színpad neves hazai és külföldi fellépőkkel, valamint az elmaradhatatlan VOLT-hangulattal vár.

A David Guettától Motörheadig ívelő elképesztő nemzetközi kínálat mellett idén is a VOLT fesztiválon lép fel a legtöbb hazai zenekar. Egyrészt a két, egymással szembe fordított nagyszínpadon „vetésforgószerűen” váltják majd egymást a csapatok Ákostól a Tankcsapdáig, a Wellhellótól a Kiscsillagig, Quimbytől a Punnanyig. A Jana Színpadon már szerdán beindul a program, amikor – mások mellett – az Anti Fitness Club, a Kaukázus, a Hiperkarma, a Paddy and The Rats és a The Carbonfools is fellép, nem beszélve arról, hogy itt lesz a Slash afterparty a Hollywood Rose prezentálásában.

De a Jana színpadon olyan nemzetközi sztárokkal is találkozhatsz majd, mint a folkos elemekkel színezett popslágerekben utazó francia Lilly Wood and The Prick vagy az itthon mindig óriási érdeklődéssel kísért Nouvelle Vague. A Jana Színpad mellett természetesen több más helyszínen is lesznek magyar fellépők: Poncichter Negyed Sopron Színpadán ott lesz a Honeybeast, a Belga, a Bin-Jip, a Budapest Bár, Kis Grofó és az Európa Kiadó.

A MasterCard Teraszon ott sorakoznak majd a Middlemist Redtől a Kutya Vacsoráján és a Zagaron át az Anima Sound Systemig, a Telekom téren pedig lesz a programban Karányi, Lotfi Begi és Zoohacker, valamint még sokan mások…

A teljes programfüzetet ITT nézheted meg!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást