Hölgyeim! 10 ok, amiért ne versengjetek egy férfiért

Hölgyeim! 10 ok, amiért ne versengjetek egy férfiért

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Hölgyeim! 10 ok, amiért ne versengjetek egy férfiért

1. A férfiaknak kell érted küzdeni, nem fordítva

És ezt nem azért mondjuk, mert nem hiszünk a feminizmusban vagy osztanánk az elavult elveket. Túl azon, hogy ez az állatvilágban is így van, a férfiak kegyeiért nem érdemes küzdeni, mert ők nem így vannak „bekötve”.

2. Csak az idődet vesztegeted

Ha egy férfinak tetszel, mindent megtesz, hogy a vonzalmát a tudtodra adja. Ha csak futólag találkoztatok, képes kutatni és minden követ felforgatni, hogy megtaláljon és ha megtalált, akkor minden alkalmat meg fog ragadni, hogy elhívjon randizni és találkozzatok.

Ha tényleg szeretne tőled valamit, akkor jelzi: vagy cseten, vagy telefonon, vagy személyesen, de tudtodra adja – nyomozgatás nélkül.

3. „Nem kellesz eléggé”

A klasszikus romantikus vígjáték címe igazán nagy igazságra mutat rá. Ha már jelét adtad a srácnak, hogy tetszik neked, de ő mégsem lép, akkor nem kell túlgondolni a dolgokat: egyszerűen csak nem kellesz neki eléggé. Ne magyarázd azzal, hogy „túl félénk” vagy „még nem tudja, hogy mit akar”. Akinek nem tetszel, az ő baja, tovább kell lépni.

4. Ne szerezz ellenségeket

Egy fiúért való versengés nagyon könnyen eldurvulhat és csúnya jeleneteket eredményezhet. Láttál már olyan csetepatét szórakozóhelyen, ahol két lány beszólogatott vagy egymásnak esett féltékenység miatt? Ne akarj ilyen lány lenni.

5. A legtöbb pasi nem éri meg a fáradtságot

Ezzel nem azt szeretnénk sugallni, hogy „minden férfi disznó”, de valljuk be, nagyobb az esélye annak, hogy a srác, akiért töröd magad nem is éri meg a fáradtságot. Ha nem látja, milyen szuper csaj vagy, eleve nem is lehet olyan jófej, nem?

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást