Milyen vércsoportba tartozol? Ezt árulja el a személyiségedről

Milyen vércsoportba tartozol? Ezt árulja el a személyiségedről

Címlap / Életmód / Ezotéria / Milyen vércsoportba tartozol? Ezt árulja el a személyiségedről

A vércsoport

Ha A vércsoporttal rendelkezel, jellemzően visszahúzódó vagy, és nagyon gyakran helyezel másokat magad elé. Mindig meghallgatod ismerőseid panaszaid, bármilyen problémával lehet hozzád fordulni, igazi barát vagy, aki nem fecsegi ki mások titkait.

Rossz tulajdonságaid egyike, hogy önmagadat és őszinte érzéseidet nagyon nehezen tudod kifejezni, rosszul bánsz a szavakkal, emiatt pedig sokan félreérthetnek, és könnyen megbánthatsz másokat. Inkább a szeretteiddel foglalkozol és saját gondjaidat, érzelmeidet magadban tartod. Ez azonban hosszú távon szorongáshoz vagy akár depresszióhoz vezethet.

Belőled kiváló könyvelő, könyvtáros, ügyvéd, közgazdász vagy író válhat. Szerelem terén remek párt alkothatsz a szintén A vércsoportúakkal, de kompatibilis vagy az AB-sekkel is.

B vércsoport

Ha a B vércsoportba tartozol, többnyire extrovertáltság jellemez, nem szeretsz egyedül lenni, igazi társasági ember vagy.

Hűséges barátként tartanak számon, mindig meghallgatsz másokat, ám ellenben az A vércsoportúakkal, nem húzódsz a háttérbe, hanem gyakran igyekszel önmagadat az előtérbe helyezni. Ez azonban nem feltétlenül rossz tulajdonság, csupán egy személyiségjegy. Nem okoz nehézséget, hogy kifejezd érzéseidet, remekül alkalmazod a testbeszédet, nagyon hamar kiismered a másikat, ezért nehéz téged becsapni.

Kíváncsi természetednek köszönhetően kiváló pszichológus, nyomozó vagy újságíró válhat belőled. A szerelemben remekül kijössz az A és az AB vércsoportba tartozókkal.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást