Így varázsold a világűrt az otthonodba! Csillagos lakásdekorációk következnek

Így varázsold a világűrt az otthonodba! Csillagos lakásdekorációk következnek

Címlap / Otthon / Dekor / Így varázsold a világűrt az otthonodba! Csillagos lakásdekorációk következnek

Te is mindig odáig voltál a végtelen, csillagos égért, vagy a világűr megannyi csodájáért? Ha igen, cikkünkben mutatunk neked néhány klassz világűr ihlette lakásdekorációt, amelyet te is könnyen elkészíthetsz otthon. Vágj is bele!

Csillag-kép

Ehhez a fantasztikus csillagképes képdekorációhoz egy feketére festett táblára lesz szükséged, amelyre apró lyukakat fúrsz az alapján, hogy milyen csillagokból áll az általad választott csillagkép.

A pontokat fehér akrilfestékkel összekötheted egymással, ahhoz pedig, hogy világítsanak is a csillagjaid, egy led-izzós fényfűzért kell a tábla mögé vezetned, az izzókat pedig a kifúrt lyukakba illesztened, és máris kész a csillagképed!

Galaktikus üzenet

A kedvenc csillagos üzenetedet csodálatos galaxis-hátterű képre is felfestheted, amely nagyon szép dekorációja lesz majd a hálószobádnak.

Ehhez egy táblát fess le feketére, majd egy szivacs segítségével vigyél rá rózsaszín, lila, arany és kék foltokat.

Ha megszáradt az alapod, ecset segítségével pettyez rá kisebb-nagyobb fehér csillagokat, majd ha ez is megszáradt, már csak az idézetet kell felfestened, és kész is a szuper új képed!

Világűr mécsestartó

Ezt a gyönyörű galaktikus mécsestartót te is könnyen elkészítheted, ha vannak otthon megunt, 1-1,5 dl-es üvegpoharaid.

Tapétaragasztó segítségével ezeket kell bevonnod vékony, fekete csomagolópapírral, majd erre kell festened színes, lila, kék, rózsaszín és arany pöttyöket, foltokat, illetve fehér pontokat akrill festékkel.

Száradás után már csak egy mécsest kell találnod, és máris kész a csodás hangulatvilágítás!

Űrálmok

Régi, megunt álomfogódból újat készíthetsz, ha a keretét körbetekered fekete, lila és türkiz fonalakkal, a közepére pedig különböző színű gyöngyöket varrsz fel, mintha a naprendszer bolygói lennének.

Az álomfogódat dekoráld tollakkal is, amelyek színben legyenek szintén világűr-szerűek: lilák, feketét, kékek, rózsaszínek és fehérek.

Csillagképek lámpabúra

Ahhoz, hogy egy ilyen csodálatos, csillagképes lámpabúrád lehessen, egy puha fémből, lehetőleg alumíniumból készült lámpabúrára lesz szükséged, amelyre fel kell rajzolnod azokat a csillagképeket, amelyeket szeretnél majd megjeleníteni rajta.

Ezután a csillagképeken jelölnöd kell a nagyobb csillagokat, majd ezeknek a helyét átszúrnod vagy átfúrnod.

Ha ezzel elkészültél, a búrát belül és kívül is le kell festened matt fekete festékkel, majd ha megszáradt, fel is szerelheted a lámpára.

Izzónak érdemes olyat választanod, amely hideg, fehéres vagy kékes színnel világít, hogy fokozd a csillagok hatását.

Csillagképek az asztalon

Gyönyörű asztali futód lehet, ha ügyesen bánsz a varrógéppel, a tűvel és a cérnával. Alapnak először is egy fekete vagy egy sötétkék vászonból kell futót varrnod.

Ha ezzel elkészültél, rajzolj fel tetszőleges csillagállásokat a futóra, majd a kisebb és nagyobb csillagok helyére varrj különböző méretű fehér gyöngyszemeket.

Az egyes csillagokat kösd össze egymással úgy, hogy fehér hímzőfonallal utat varrsz közéjük.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást