Ha ezeket megváltoztatod a társkereső profilodon, nagy eséllyel megtalálod az igazit

Ha ezeket megváltoztatod a társkereső profilodon, nagy eséllyel megtalálod az igazit

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ha ezeket megváltoztatod a társkereső profilodon, nagy eséllyel megtalálod az igazit

2020-ban az emberek jelentős része komoly kapcsolatot keresett, tekintve, hogy a kalandokra, rövid távú románcokra való esélyek lecsökkentek. Ezt jól bizonyítja egy külföldi randiapp, a Hinge statisztikája is: a résztvevők 53%-a jelezte, hogy készen állna egy komoly, hosszú távú kapcsolatra, míg 81% nagyon bízik abban, hogy 2021-ben végre megtalálja a Nagy Ő-t. Ha te is ismerkedsz társkeresőn, és szeretnéd növelni az esélyeidet, érdemes megfogadnod a szakértők tanácsait!

Ne kertelj!

Nagy kérdés, hogy milyennek mutasd magad a randioldalon. Kezdetben még mindenki arra törekszik, hogy tökéletesnek tűnjön, de ha már túl vagy néhány negatív tapasztalaton, félresikerült randin, a türelem is fogyni kezd. Ha nem szeretnéd az idődet vesztegetni olyan személyekre, akikkel teljesen mást kerestek, a lényeg, hogy a profilodban legyél lényegretörő.

Hiába mondják azt, hogy ijesztő lehet, ha valaki egyből komoly kapcsolatot keres, de valójában a társkeresőkön átíródnak a szabályok. Ha kiírod a profilodra, hogy te pontosan tudod, mit szeretnél, és ez bizony nem egy rövid kaland, a szintén komolyan tervező férfiak érdeklődését rögtön felkeltheted.

Míg ha nem szerepel semmi a preferenciáidról, úgy azok is biztosan rád írnak, akik nem keresnek kapcsolatot, csak társaságra vágynak. Ezen a téren fontos megemlíteni, hogy mindenképp tegyél említést azokról a dolgokról is, amiket te keresel valakiben. Így az esetek többségében olyan emberekkel beszélgethetsz, akik magukra ismertek a szövegben.

Sikeres társkereső profil
Ivan Pantic/istockphoto.com

A sikeres profilok titka

A szakértők szerint azok a profilok a legsikeresebbek, amelyeknél van egy kis narratíva is a bemutatkozásban. Azaz nem csak felsorolod, hogy szeretsz túrázni, imádod a kutyákat, és könyvelőként dolgozol, hanem kicsit részletesebben mesélsz, mintha egy történet főszereplője lennél.

Valahogy így: „imádok túrázni, és sosem tudok betelni a Dunakanyar látványával (ez a kedvenc helyem az országban!). Remélem, hogy te is annyira szereted a kutyákat, mint én; van is egy keverék kutyám, akit még 3 éve fogadtam örökbe az állatmenhelyről, a szabadidőm egy részét mindig vele töltöm. Kivéve persze, amikor muszáj dolgoznom, és bár a könyvelői munkát sokan unalmasnak tartják, egyáltalán nem az. Ezt egy beszélgetéssel be is bizonyítom!” Ugye, hogy így máris sokkal több beszédtéma van, mint ha szimplán csak rákérdezne valaki a tőmondatokra? Ezzel növelheted az érdeklődők számát!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást