Ez vár rád az idei Valentin-napon: a csillagjegyed szerint

Ez vár rád az idei Valentin-napon: a csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ez vár rád az idei Valentin-napon: a csillagjegyed szerint

Kos

A romantikus napodat egy baráti vita árnyalhatja be, úgyhogy most légy egy kicsit megfontoltabb abban, kinek és mit árulsz el! Az elkövetkező időszakban ugyanis könnyedén félreértheti valaki a szavaidat, amit hiába próbálsz, nem fogsz tudni megmagyarázni. Így pedig nem csoda, ha nem tudod átadni magad a Valentin-napnak sem!

Bika

A munkahelyeden rengeteg stressz ér, és ez eléggé lefáraszt agyilag. Nem véletlen, hogy szinte teljesen kiment a fejedből a Valentin-nap! Idén amúgy is alternatív ötleteket kell bevetni, hogy feldobjátok a szerelmesek ünnepét, úgyhogy mi lenne, ha a pihenés és a kényelem kerülne középpontba? Zárd ki a fejedből az összes negatív érzést, és legalább egy este erejéig csak érezzétek jól magatokat együtt, tévézzetek, és vacsorázzatok kettesben!

Ikrek

Minden vágyad az lenne, hogy lefoglaljatok egy romantikus hétvégét, és eltűnjetek a világ szeme elől, de ezt sem a pandémia, sem a Merkúr retrogád nem hagyja! Ez már csak hab a tortán, hiszen épp ebben az időszakban érzed magad ingerültnek, sok dolog idegesít, és többet vitatkoztok a pároddal is.

Ezért kell megragadnod az alkalmat, és a Valentin-napot aktív pihenéssel tölteni. Menjetek el túrázni egy kicsit, frissüljetek fel a szabadban, és mire hazaértek, máris sokkal jobban fogod érezni magad.

Oldalak: 1 2 3 4

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást