Életmód / Ezotéria

Válassz egy tárgyat a képről, és tudd meg, ez alapján mit rejtesz el magad elől a tudatalattidban

A tudatalattink rengeteg érdekességet és titkot rejt rólunk, ám ezek megértése nem megy egyik pillanatról a másikra. Sőt, sokszor bizonyos dolgok örökre rejtve maradnak. A következő teszthez épp ezért a megérzéseidre lesz szükséged: nézd meg az alábbi képet, és válassz ki rajta egy tárgyat, ami azonnal megragadta a figyelmedet, ok nélkül. Ezután görgess tovább, és derítsd ki, mi az az egy dolog, amit tudat alatt régóta elnyomsz magadban!

1. A hinta

Elsők között a hinta ragadta meg az érdeklődésedet? Ez a tárgy az érzékiséget és a vágyakozást szimbolizálja. Arra utal, hogy van valami vagy valaki az életedben, akire nagyon vágysz, és egyszerűen nem tudsz szabadulni ettől az érzéstől. Kicsit mintha függőjévé váltál volna: ez tényleg bármi lehet, kezdve egy hobbitól egészen a párkapcsolatodig!

2. A baba

Ez a játékbaba a gyerekkorodhoz kapcsolódik. Ha ez vonzotta leginkább a tekinteted, az annak a jele, hogy szíved mélyén még mindig nem érzed azt, hogy készen állnál a felnőtté válásra. Igyekszel lélekben továbbra is gyerek maradni, nem akarsz felelősséget vállalni, és a külsőd terén is arra törekszel, hogy minél fiatalabbnak nézz ki, mert rettegsz az öregedéstől.

3. A felbontott festékdoboz

A festékes doboz arra utal, hogy tele vagy érzelmekkel, de ezeket nem mered valóban megélni és kimutatni. Sokszor inkább elnyomod magadban a ragaszkodást, a szomorúságot, a szerelmet, mert félsz attól, hogy ha megnyílsz valaki előtt, visszaél ezzel. Noha tudat alatt nagyon vágysz már arra, hogy végre hangot adj az érzelmeidnek.

4. A bezárt festékdoboz

A bontatlan festékdoboz a szorongást, önbizalomhiányt szimbolizálja, amit nagyon igyekszel eltitkolni a környezeted elől. Ugyanis bár első ránézésre úgy tűnhet, szimplán csak zárkózottabb személyiség vagy, valójában rendkívül szorongós típus vagy, aki retteg attól, hogy mások rosszat gondolnak róla. Emiatt nehezen tudsz nyitni mások felé, és a randizás sem az erősséged!

5. A bicikli

A kerékpár arra utal, hogy tudat alatt nagyon vágysz már valami újdonságra az életedben. Kicsit azt érzed, hogy belezuhantál a rutinba, noha legszívesebben útra kelnél, és új környezetet, embereket, életmódot fedeznél fel magadnak. Nagyon vágysz a változásra, de még nem merted beismerni magadnak!

6. Az almakosár

Az almákkal teli kosár a bölcsességet, a boldogságot szimbolizálja. Ha ezt vetted észre elsőként, az arra utal, hogy vannak terveid és céljaid, de nehezen mersz lépni ezek megvalósítása felé. Félsz a bukástól, a csalódástól, ezért ahelyett, hogy kockáztatnál, inkább a biztosat választod – pedig tudat alatt pontosan tudod, hogy ez tenne boldoggá!

7. A szögek

A földön heverő szögeket láttad meg? Ez azt jelenti, hogy komoly érzelmi és lelki gondokkal küzdesz, amelyek miatt egy ideje már nagyon rosszul érzed magad. Az ismerőseidnek viszont nem mersz beszélni róla, mert félsz a véleményüktől, noha pontosan tudod, hogy a titkolózás csak még jobban árt neked. Bármi is legyen az, ami ennyire a hullámvölgybe rántott, muszáj lesz megnyílnod róla!

Olvastad már?  Nézd meg a képet: melyik szem tetszik a legjobban? Ezt árulja el a személyiségedről!

8. A sisak

A hintán lévő sisak keltette fel az érdeklődésed? Ez a tárgy a bátorságot szimbolizálja, és arra utal, hogy bár nem félsz kimondani a véleményed, és sokszor hirtelen felindulásból cselekszel, rettegsz a döntéshelyzetektől. Állandóan amiatt izgulsz, hogy mi van, ha nem a megfelelő lépést választod, és ezzel visszafordíthatatlanul elrontasz valamit.

9. A könyvek

A könyves halom azt jelenti, hogy úgy érzed, az életed semerre sem tart. Korábban tudtad, hogy mire vágysz, merre indulj el, de egy ideje azt érzed, hogy fogalmad sincs, mit szeretnél. Mintha céltalanná váltál volna, és egyre kevesebb motivációval kelsz fel reggelente, tudat alatt pedig arra vágysz, hogy végre találj magadnak egy új értelmet.

10. A kalapács

A kalapács arra utal, hogy tele vagy dühvel és haraggal, amit nagyon próbálsz elnyomni magadban. Talán valakiben csalódtál, eljátszotta a bizalmad, és nagyon mérges vagy rá, de a konfliktus elkerülése érdekében nem akarsz vitatkozni vele. De az sem kizárt, hogy belső konfliktussal küzdesz, és saját magadra haragszol. 

11. A maszkok

A maszkok az érzelmeidet jelképezik, és azt, hogy sokszor egy álarcot viselsz mások körül. Néha már te magad sem tudod, valójában ki is vagy, olyannyira igyekszel megfelelni az emberek elvárásainak. Az érzelmeidet, véleményedet próbálod elnyomni magadban, de közben mégis érzed, hogy ez hosszú távon nem tesz jót a lelkednek.

12. A falfestmény

A falra akasztott tájkép a mentális stabilitást jelképezi. Mostanában valószínűleg úgy érzed, nem találod az egyensúlyt, és hajlamos vagy az érzelmektől fűtve cselekedni, következtetéseket levonni valós alapok nélkül, ami szorongáshoz, lelki problémákhoz vezet. Állandóan stresszes vagy emiatt, és úgy érzed, sosem tudsz kikapcsolni a negatív energiákból.

13. A kerék

A falon lévő kerék arra utal, hogy egy ideje már ugyanazokat a köröket futod le az életedben. Valószínű, hogy állandóan ugyanabban a helyzetben találod magad, sokszor követed el azt a hibát, amit korábban is, mégsem tudsz kilépni a mókuskerékből, és változtatni. Félsz az ismeretlentől, még annak ellenére is, hogy a jelenlegi helyzet nem tesz boldoggá.

14. A kolbászok

A falon lévő kolbászok azt jelképezik, hogy fizikailag nem vagy rendben. Meglehet, hogy egy ideje már nem figyelsz oda az egészséges étkezésre, az edzésre, noha tudat alatt tisztában vagy azzal, hogy mennyire fontos lenne. Nehezen találod meg a motivációt és a kitartást, és ahelyett, hogy ezt beismernéd magadnak, inkább elnyomod a gondolataidat.

Olvastad már?  Melyik a kedvenc gyümölcsöd? Ezt árulja el a szerelmi életedről

15. A rácsos ablak

A rácsokkal felszerelt ablak arra utal, hogy magányos vagy. Úgy érzed, nincs az életedben senki, akiben támogatásra lelnél, és akinek fontos vagy, ezért sok időt töltesz egyedül, és elzárva érzed magad a külvilágtól.

16. A létra

A létra azt szimbolizálja, hogy bár szeretnéd elérni a céljaidat, sokszor megrettensz a legelső akadályok láttán. Ezért is törött az első lépcsőfok. Olyannyira félsz attól, hogy végül nem sikerül, amit kitűztél magad elé, hogy meg sem próbálod: pedig ahogy láthatod, az első akadályok után sokkal könnyebb a helyzet!

17. A dobozok

A padlón heverő dobozok a saját személyiségedet mutatják meg. A doboz maga az eszköz, amibe mindent belepakolhatsz, amit elrejtenél a világ szeme elől, és te is ilyen vagy. Ahelyett, hogy felvállalnád a múltadat, az érzéseidet, az álmaidat, jó mélyen elnyomod őket magadban, messze mások elől.

18. A seprű

A padlón heverő seprű az intimitást és a kötődést jelképezi. Arra utal, hogy nehezen mutatod ki az érzéseidet, noha titkon épp az lenne az álmod, hogy még közelebb kerülhess ahhoz a személyhez, akit nagyon szeretsz. Hiába éltek párkapcsolatban, néha még akkor is nehezedre esik őszintén beszélni arról, mit érzel a másik iránt.

19. A törött szék

Ha a barna, egyik lábán törött széket választottad, az arra utal, hogy mind érzelmileg, mind fizikailag eljutottál egy törésponthoz. Rendkívül elfáradtál, rengeteg problémával kellett megküzdened mostanában, és bármennyire is próbáltál mosolyt erőltetni az arcodra, ez már nem megy tovább.

20. A törött tükör

A létra mögött lévő, megtört tükör azt mutatja meg, hogy milyennek látod magad. Mivel ez a tárgy eltört, ez azt jelenti, hogy te is így érzed magad. Már nem vagy az a személy, aki korábban, egy csalódás, szakítás, árulás teljesen megváltoztatott téged, és félsz attól, hogy ez a megfoghatatlan szomorúság örökké ott marad a lelkedben.

21. A fogó

A kalapács mellett heverő fogót láttad meg először? Sajnos ez a depressziót jelképezi, és azt, hogy úgy érzed, folyton rákényszerítenek téged olyan dolgokra, amiket nem akarsz megtenni. Úgy érzed, az életedet már nem is te irányítod, nagyon sokszor vagy rosszkedvű, de még csak ki sem mered ezt mutatni a környezeted felé. Amikor viszont egyedül maradsz, teljesen magad alá zuhansz.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK