Életmód / Ezotéria

Válassz egy ékkövet, és derítsd ki, milyen személyiséged van igazából

Az emberiség már régóta tudja, hogy egyes ékkövek varázslatos erővel bírnak, és talán ezért is vonzódunk hozzájuk megmagyarázhatatlanul. A fenti képen 10 különböző követ láthatsz, amelyek teljesen eltérőek, neked pedig annyit kell tenned, hogy megnézed őket, és kiválasztod azt, amelyik a legjobban tetszik. A döntésed pedig elárul rólad néhány izgalmas részletet!

1. Ha a gyöngyöt választottad

Ha az első kőre esett a választásod, az azt jelenti, hogy egy igazán spirituális lélek vagy. Hiszel a természetfelettiben és a világ rejtélyes erejében, ehhez pedig egy nagyon őszinte és kedves lélek társul. Ugyanakkor tény, hogy van benned nem kevés büszkeség is, ami sokszor előnyödre válik, de máskor egy kicsit makaccsá is válsz emiatt.

2. Ha a rubint választottad

Nem is kérdés az ismerőseid számára, hogy te egy igazán szenvedélyes típus vagy. Olyan ember, aki sosem szeret egy helyben ülni, az unalmat maximum csak hírből ismered, és óriási életszeretet lakozik benned. Mindig vidám vagy, keresed a kalandokat, és hiszed, hogy az élet attól olyan szuper, hogy sosem tudhatod, mi vár rád. Maradj mindig ilyen lelkes!

3. Ha a gyémántot választottad

Te mindig tudod, hogy mit akarsz az élettől, és nem vagy hajlandó belenyugodni abba, ha ez nem terv szerint történik meg. Határozott, erős lélekkel vagy megáldva, talán ezért is alakul úgy, hogy mindig te leszel az irányító, akár baráti társaságról, akár egy munkahelyi projektról van szó. Mindemellett pedig nagy büszkeséggel rendelkezel, emiatt azonban sokszor megesik, hogy ha tévedsz, azt nem szívesen ismered be.

4. Ha a kék topázt választottad

Nem sok olyan nyugodt lélek létezik a világon, mint te. Nem szereted a hangos bulikat, az óriási tömegeket: te akkor érzed magad jól, ha egyedül vagy, esetleg csak közeli, jó barátok vesznek téged körül. Általában a csendesebb típusú emberek kategóriájába tartozol, aki nem szeret a középpontban lenni, de cserébe nagyon jó megfigyelőkészséggel bírsz, és rögtön olvasol a sorok között. Hasznos képesség!

5. Ha a krizolitot választottad

Általában azok választják a különleges krizolit követ, akik igazán energikus, kíváncsi lélekkel rendelkeznek. Mindig is olyan kisugárzásod volt, ami mágnesként vonzotta hozzád az embereket, hiszen tele vagy élettel és lelkesedéssel. Vidám vagy, akit szinte sosem látni szomorúnak, és ez a pozitív hozzáállás az, amit úgy szeretnek benned az ismerőseid.

Olvastad már?  5 fő szakasza van a személyiségünk fejlődésének - Te most épp melyikben jársz?

6. Ha az akvamarint választottad

Igazán kalandos lélek vagy, aki bátran beleveti magát az ismeretlenbe is. Nem szokásod aggodalmaskodni, ha valamit nem tudsz előre; majd úgyis kiforrják magukat a dolgok, ez a mottód. Szenvedélyes vagy, és mindemellett spirituális lélek is. Fiatalos hozzáállásod miatt az egész világ egy nyitott ajtó számodra, és emiatt mindig olyan lehetőségek találnak meg téged, amilyenekre mások egész életükben várnak.

7. Ha a tanzanitot választottad

Mindig is az a típus voltál, akit érzékeny, érzelmes személyiségként ismerhettek az emberek. Számodra fontosak a kapcsolatok, és sosem tudsz az eszedre hallgatni; a szíved mindig is erősebb volt nála. Emiatt viszont megtanultad, hogy a megérzéseidre kell támaszkodnod. Ez a képességed rendkívül erős, így az intuícióid szinte mindig nagyon pontosak!

8. Ha a citrint választottad

Játékos, vidám személyiséggel rendelkezel, amihez nem kevés kreativitás is társul. Mindig vonzottak téged a művészetek, és már fiatal korodtól kezdve azt érzed, hogy neked muszáj alkotnod, létrehoznod valamit. Ezért már számtalan olyan hobbiba kezdtél bele, ami segít kiélni a kreativitásodat, ezt pedig nem szabad feladnod, hiszen így találhatod meg önmagadat is!

9. Ha a rózsaszín turmalint választottad

Az a típus vagy, aki még egy kiskutyás reklámon is elsírja magát. Mindig is nagyon mély érzések dúltak benned, ez pedig felnőtt korodra sem sokat változott. Szereted megélni az érzéseidet, és emiatt nem is igazán tudod elrejteni őket. Ha valami bánt téged, azt mindenki azonnal észreveszi; de szerencsére az esetek többségében vidám és szenvedélyes vagy.

10. Ha az ametisztet választottad

Nagyon intelligens, okos lélek vagy, akit érdekelnek a világ nagy dolgai. Szeretsz olvasgatni, nem csak regényeket, de tudományos érdekességeket is. Ennek köszönheted, hogy bárkivel jól el tudsz beszélgetni, hiszen mindenkivel találhatsz közös témát. Szenvedélyes vagy, de ezt nem feltétlenül mutatod ki; csakis az ismerheti ezt a vibráló énedet, akit valóban közel engedsz magadhoz, és ilyen személy eddig nem sok volt az életedben.

Kép forrása: belchonock/depositphotos.com

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást