Van, aki utálta, és van, aki szerette – az idei év nagy visszatérője: a hajráf

Van, aki utálta, és van, aki szerette – az idei év nagy visszatérője: a hajráf

Címlap / Stílus / Haj / Van, aki utálta, és van, aki szerette – az idei év nagy visszatérője: a hajráf

Tavasszal visszakerülnek a szerkény mélyére a sapkák – újra lehet hódolni a frizuradivatnak, hiszen semmi nem szorítja le a frissen beszárított hajat. Az idei év nagy slágere a gyermekkorunkból is jól ismert hajráf, amit akkor még azért hordtunk, hogy ne lógjon a szemünkbe a hajunk körmölés közben, az idei tavaszi/nyári szezonban azonban ez a kiegészítő viszi a prímet. Te melyik stílust választanád?

Tiara, nem csak hercegnőknek

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az idei szezonban visszatérnek a finom, nőies formák. A hercegnős, fémes hatású pántokat a kövekkel díszített növényi ornamentikák finomítják. Kétségkívül nem egy hétköznapi viselet ez a választás, de az esküvői szezon és a nyáresti összejövetelek szettjeinek elengedhetetlen kiegészítője lesz. Ha egy ilyen csillogó fejdíszt választasz, ügyelj rá, hogy a többi kiegészítő visszafogott legyen – de akár el is hagyhatod őket.

Gyöngyös variációk

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A kilencvenes évek elejét idézik ezek a gyöngyös darabok. A kifutókon főként a fekete alapon fehér, igazgyöngyöket imitáló darabok domináltak – de nincs kőbe vésve semmi, ha te nem rajongsz ezért a kombinációért, választhatsz az egyéniségednek megfelelő színösszeállítást. Sőt, ha van egy kis kézügyességed, akár magad is készíthetsz hasonló hajráfot.

Ne maradj kendőzetlenül

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az idei évben a színes, mintás kendők is hajdíszként funkcionálhatnak. Kötheted hátulról előre, elölről hátra, esetleg körbetekerheted a fejed körül, vagy meg is csavarhatod. A sikkesség most kevésbé, inkább a bohém stílus preferált.

Virágok a virágoskertből

Képek forrása: 1 / 2 / 3

A virágok szerelmeseinek kedvez ez a Frida Kahlo ihlette stílus. Szinte bármilyen virágot a hajadba tehetsz, de az idei év abszolút befutója a rózsa, főként rózsaszínes árnyalatokban. Ha nem szeretnéd, hogy az egész fejedet virágok borítsák, akkor válassz olyan pántot, amelyen csak egy-két díszítőelem ékeskedik. Ne feledd, semmi nem kötelező – a divatot úgy alakítsd, hogy az a te stílusodhoz igazodjon.

Sportos pántok nem csak futáshoz

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Az edzőtermek rejtekéből előkerültek a fejpántok, amiket eddig csak funkciójuk miatt használtunk – most azonban bátran hordhatod őket az utcán is! Bizony, akár egy teljesen hétköznapi szetthez is választhatod ezt a sportos kiegészítőt. Sőt, egy romantikus stílusú, csillogó fülbevaló is remek kontrasztot alkothat egy laza fejpánttal.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást