7 új sorozat márciusra az HBO-ról és a Netflixről – szerintünk

7 új sorozat márciusra az HBO-ról és a Netflixről – szerintünk

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 7 új sorozat márciusra az HBO-ról és a Netflixről – szerintünk

The One – A tökéletes pár

Március 12-től a Netflixen

A John Marrs azonos című regénye alapján készült sorozatban egy képzeletbeli jövőben járunk, ahol egy DNS-kutató felfedez egy gént, amelynek segítségével mindenki megtalálhatja a számára tökéletes párt. A különleges társkereső első hallásra csodásnak tűnik, hiszen végre mindenkinek módja van megtalálna azt, akivel garantáltan boldogan élhet, de mi a helyzet, ha az illető már nős, esetleg nem olyan nemű, mint amire számítottunk volna, ne adj isten, sorozatgyilkos…?

 

A hölgy és az autó

Március 18-án az HBO-n

A HBO Go-n február elején debütáló sorozat márciustól az HBO műsorán is elérhető lesz. A négy részes dokumentumfilm sorozatban egy hihetetlenül merész autós csalást tárnak a szemünk elé. A történet Elizabeth Carmichaelről szól, aki azzal várt híressé az 1970-es években, hogy az olajválság kellős közepén dobott piacra egy üzemanyagtakarékos, háromkerekű járművet.

Szép lassan aztán nem csak az derült ki a világ számára, hogy cége nem egészen legális, de az is, hogy ő maga sem az, akinek mondja magát…

 

A Baker Street-i vagányok

Március 26-tól a Netflixen

Sosem unjuk meg a Sherlock Holmes-történeket, így a Netflix új sorozatát is garantáltan imádni fogjuk, amely sötét, természetfeletti kalandokat ígér. Az eredeti Holmes-történetekben a Baker Street-i vagányok azok a fiatalok voltak, akik segítettek a legendás nyomozóknak információkat gyűjteni London utcáiról, ezzel hozzájárulva, hogy felgöngyölítsék a bűnügyeket. Hangulatos, olykor kísérteties és izgalmas sorozatra számíthatunk. 

 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást