Életmód / Ezotéria

Tökéletes Valentin-ajándékok nőknek, a csillagjegyük szerint

Tökéletes Valentin-ajándékok nőknek, a csillagjegyük szerint

Mi legyen Valentin-napon az ajándékdobozban? Ha a pároddal Ti is ünnepeltek ezen a napon, lehet, hogy neki is fejtörést okoz a megfelelő ajándék kiválasztása – egy kis inspirációként elküldheted neki ezt a cikket!

Kos

A Kos nő merész és szenvedélyes, és ajándék tekintetében kétféle típusba sorolható. Az egyik típus imádja a szépséget és a divatot, így a számára a lehető legjobb ajándék egy csodaszép – akár designer – táska, vagy egy ajándékkártya a kedvenc ruhaüzletébe. A másik típus igazi örökmozgó, aki imádja a kalandokat: neki a legjobb ajándék, ha vidámparkba, kalandparkba, vagy bármilyen izgalmas sportközpontba kap egy páros jegyet.

Bika

A Bika nő imádja a kényelmet és a luxust, ezért kényeztető ajándékkal érdemes meglepni.

Ilyen lehet az igazán minőségi, jófajta csokoládé és pezsgő, egy luxus fehérnemű vagy ruha, az ágyba hozott reggeli, vagy ínyenc vacsora a kedvenc éttermében. Így garantáltan érzi majd a törődést.

Ikrek

Az Ikrek hölgyek nagyon szociális beállítottságúak, ezért számukra a legjobb ajándék egy utazás, vagy egy kimozdulós Valentin-nap bowlinggal, vacsorával, esetleg koncerttel – a lényeg, hogy emberek között lehessenek. Emellett az Ikrek jegy igazán intelligens, ezért a könyv is remek ajándék a számukra szinte bármikor, ha pedig valami széppel lepnénk meg, egy különleges sál vagy ékszer is jó ötlet lehet.

Rák

A Rák a legromantikusabb jegy, ezért valami olyat érdemes ajándékozni neki, amely érezteti a törődést.

Ilyen lehet valami, amire régóta vágyik, ha magunk főzünk neki, vagy ha kap például egy fotóalbumot a közös képekkel. Ha pedig még egy éjszakát is kap utána, amely ölelkezéssel van tele, akkor egészen biztos, hogy a mennyekben érzi majd magát!

Tökéletes Valentin-ajándékok nőknek, a csillagjegyük szerintKép forrása: [email protected]/depositphotos.com

Oroszlán

A legtöbb Oroszlán szeretetnyelve az ajándék, ebből érzik igazán, hogy foglalkoznak velük. Éppen ezért nem érdemes ezen spórolni, fel kell kutatni a tökéletes ajándékot a számára, hogy meg ne sértődjön. A legjobb választás egy szép ékszer lesz, amelyet egy gyertyafényes vacsora keretében érdemes átadni neki, lehetőleg a kedvenc éttermében, egy finom bor kíséretében.

Szűz

A Szűz nő igazán tudatos, és ez igaz a test- és egészségtudatára is. Egy jógabérlet, egy egészségről szóló könyv ezért tökéletes ajándék lehet neki szinte bármikor. Emellett értékeli a nem túl drága, de mégis szép ékszereket, kiegészítőket, amelyek különlegesek, mint ő maga. De ha kisállatot vagy növényt kap, tehát bármit, amiről lehet gondoskodni, azért is hálás lesz!

Mérleg

A Mérleg nő igazán nőies, és szereti az olyan hagyományos ajándékokat, mint a csoki, az ékszer vagy egy finom bor. Ruhának vagy kiegészítőnek is biztosan örül, de arra érdemes figyelni, hogy az ajándék csomagolása is legyen különleges. Mivel szeret sok időt a párjával tölteni, ezért a közös mozi, vacsora vagy kirándulás is jó ötlet.

Skorpió

Nehéz megtalálni a tökéletes ajándékot a Skorpió nő számára, hiszen nagyon titokzatos, de azokat a dolgokat nagyon szereti, amelyek meghatározzák pozícióját a világban: ilyen lehet egy szép, bőr aktatáska vagy pénztárca, esetleg egy különleges ékszer. Az érzéki Skorpiónak emellett jó ajándék a szexi fehérnemű is, az olvasást kedvelőknek pedig egy rejtélyes, izgalmas krimi.

Nyilas

A Nyilast semmi sem teszi boldogabbá, mint az új élmények, a vidámság, és azok a dolgok, amikből tanulhat is. Így tökéletes választás egy önfejlesztő tanfolyam, például hobbifestés vagy kreatív írás. Mivel a párjával is imád sok időt tölteni, ezért egy közös élmény is jó ajándék lehet.

Bak

A Bak nő szereti a szép és praktikus dolgokat, amelyek nem túl drágák, de azért minőségiek.

Ékszerrel, karórával, táskával nem nagyon lehet nála mellélőni, de ha üzletasszonyról van szó, akkor egy szép selyemblúzzal sem. Akármire is essen a választás, nem kell a legdrágábbnak lennie, csak legyen minőségi.

Vízöntő

A Vízöntőnek teljesen mindegy, mit kap, csak legyen egyedi és különleges.

Kapjon valami olyat, ami csak rá jellemző.

Ez lehet bármi, ami a hobbijához illik, vagy egy saját kézzel készített, különleges dolog. Az egyedi ékszerek vagy műtárgyak is nagy sikert arathatnak!

Halak

A Halak nő számára remek ajándék egy olyan dolog, amivel kifejezheti önmagát: egy napló, egy festőszett vagy akár egy felnőtt színezőkönyv. Mivel folyton pörög, jól esik neki, ha kipihenheti magát, így egy rövid utazás vagy egy spa belépő is biztos siker.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást