Család / Életmód

Tökéletes pillanatban elkapott fotók kutyákról

Tökéletes pillanatban elkapott fotók kutyákról

Kedves, bolyhos óriások – vagy mégsem? Akinek van kutyája, az tudja, hogy a millió jó tulajdonság és boldog pillanat mellett a kutyák abban is óriások, hogy a lehető legjobb pillanatban ugorjanak bele a fényképbe, így születtek meg ezek az imádni való fotók.

Egy repülő óriás

Nem hiszel a szemednek? Pedig nincs itt semmi trükk, ez a blöki egyszerűen megunta, hogy a két lány komótos tempóban sétálgat, és ráadásul még meg is állnak pózolni a kamerának. Na ebből elég! Ide azzal a fényképezőgéppel!

Minden bizonnyal az történhetett, hogy a göndör szőrű kis eb egy jól irányzott ugrással célba vette az objektívet, és túl közel volt ahhoz, hogy az árnyéka is látszódjon a felvételen – legalábbis ezzel magyarázzák a képet, amin úgy tűnik, mintha ezek a lányok egy óriás pudlit sétáltatnának.

Úgy szeretlek, majd megeszlek

Minden gazdinak van olyan fotója, amin a kutyája éppen hatalmas puszit nyom az arcára, na de hogy egy pillanatra legyen attól, hogy éppen egészben lenyelje?

Minden bizonnyal itt is csak a különböző távolságok generálják az optikai trükköt, azaz a horgászó férfi egyszerűen messzebb, a kutya pedig közelebb volt a kamerához, mégis úgy tűnik, mintha a türelmetlen kiskutya éppen csak arra várna, hogy a horgász egy halat is kifogjon, így egyszerre két jó falatra is szert tehessen.

Mint a végtelen történet, csak aranyosabb

Emlékszel a Végtelen történetben szereplő óriási, rózsaszín, kutyaszerű lényre?

Ez a kis labrador éppen olyannak tűnik, csak éppen sokkal alacsonyabb. Persze ha valóban egy óriási kölyökkutya hátán lovagolna ez a mentős, kétség sem férne hozzá, hogy kiből lesz a legelszántabb mentőkutya, de az igazság az, hogy a lelkes kis füles nem bírt magával, és teljes lendülettel száguldott a fényképész felé, ahelyett, hogy egy helyben pózolt volna a kamerának.

Minket mindenesetre lenyűgöz a lendülete, mert lehet, hogy a kép csak optikai csalódás, de az biztos, hogy aki a kamerát tartotta, az a következő pillanatban hanyatt hevert a hóban, egy lelkes kiskutyával az arcában.

Dávid és Góliát

Valaki azonnal avatkozzon be, mielőtt ez a vérszomjas szörnyeteg lenyeli azt a szerencsétlen, mit sem sejtő kis egeret, aki láthatóan a fél fogára sem lenne elegendő!

Ezt a képet nem csak azért szeretjük, mert a kutyajátékra támadó, egyébként minden bizonnyal teljesen jó szándékú kutya hirtelen úgy néz ki, mint aki szerepelhetne az új Godzilla filmben, hanem azért is, mert a drámai fényeknek és a lendületes mozdulatok ügyes megörökítésének köszönhetően tényleg úgy néz ki a fotó, mintha egy heroikus küzdelmet megörökítő hollywoodi kasszasiker plakátja lenne.

Mi biztosan megnéznénk.

Valaki figyel

Vannak, akik szerint a kicsi, fehér kutyák (az összes), valójában rosszindulatú kis bajkeverők, akik alig várják, hogy valami alantas tervvel bosszúságot okozzanak.

Mi a leghatározottabban elutasítjuk ezeket a vádakat, de sajnos van, amikor fényképes bizonyíték van arra, hogy egy-egy öleb tényleg valami rosszban sántikál.

Bele sem merünk gondolni, milyen ördögi terveket szövöget ez az eb abban a kerek kis buksiban, de ha valaki tudna információt adni arról, hogy a képen szereplő ember még mindig egyben van-e, azzal nagyon sok rémálmot megspórolna nekünk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást