A tökéletes palacsinta nem olajos, de nem is tapad le, ízletes, de nem túl cukros, és pont annyira puha, hogy ne essen szét a kezünkben. Mindannyian próbáltuk már elsajátítani szüleink, nagyszüleink receptjeit, de ha neked sem sikerült hibátlanul, vagy újdonságra vágynál, segítünk, ugyanis utánajártunk a tökéletes palacsinta titkának!
2/4 Több tálra lesz szükséged
Szintén nagyon fontos az is, hogy ne egyetlen tálba keverj össze mindent, ami a kezed ügyébe akad! Hiába lesz így kevesebb a mosogatnivaló, a profi szakácsok szerint a legjobb megoldás, ha külön edénybe teszed a száraz összetevőket, és egy másikba a folyósakat.
Ha ezeket összemixelted, nyugodtan öntsd őket egymásba, de mindig a nedveset keverd fokozatosan a szárazhoz!
Ezáltal könnyebben tudod keverni őket, ráadásul a liszt sem lepi be a szobát, és a csomósodást is megelőzheted.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!