Néha a pasiknak sincs kedvük szexelni. Néha. 12 titok a férfiakról

Néha a pasiknak sincs kedvük szexelni. Néha. 12 titok a férfiakról

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Néha a pasiknak sincs kedvük szexelni. Néha. 12 titok a férfiakról

Taktikásan Facebookoznak

A Facebook ma már a baráti társaságok kocsmája, itt ismerkedhet és beszélgethet bárki. A férfiak általában nem fogadják el egyből barátjuknak a nőket, mert nem akarnak túl lelkesnek tűnni. Szerintük ez a magatartás férfias, ezért beletelik néhány napba, míg elfogadnak “barátjuknak”. A másik dolog, hogy nehezen jelentik ki Facebookon, hogy párkapcsolatban vannak, inkább azt szeretik terjeszteni magukról, hogy nőtlenek.

Szeretik a pletykákat

A szórakoztató pletykamagazinokat nemcsak a nők falják, de a férfiak is. Meglepően informáltak a sztárpletykákat illetően, de nem szeretik bevallani.
A másik dolog, hogy egymás közt is kipletykálnak minden bizarr információt, a magánéletüket is beleértve. A problémákat viszont nem árulják el barátaiknak, mert azzal csak aláásnák hírnevüket.

Nem szeretik, ha a párjuk kibeszéli a barátnőivel

A nők ahhoz, hogy jól érezzék magukat történeteket és anekdótákat kell meséljenek barátnőiknek, és tudjuk, milyen jól esik panaszkodni párjukról:
“Ricsi olyan érzéketlen tud lenni néha”, vagy “képzeld, mit talált ki már megint”.
A férfiakat ez zavarja, és nem alaptalanul. Néha jobb egyes információkat kettőtök közt tartani, nem biztos, hogy mások a megfelelő következtetéseket vonják le belőle.

Tudnak törődni

A nők legnagyobb hiányérzete a férfiakkal kapcsolatban, hogy nem érzik hogy igazán törődnének velük. Pedig a férfiaknál időszakos hullámokban jelentkezik a törődés: a nővel való foglalkozás, a rendetlenség észrevétele, a vacsora dicsérete és így tovább.

Úgy tesznek, mintha figyelnének

Nehéz a férfifigyelmet lekötni, és kb. 2 dologgal sikerül csak: szex és sport. Minden ami a két kategórián kívül esik, csak erőltetett figyelemmel jut el hozzájuk. Gyakran a női hang jó alapzaj számukra, még képesek lennének belealudni is. Ezért fogadd meg a következő tanácsot: kezdd a mondanivalód egy erős bevezetővel és tömören mondd el amit akarsz, ez visszarántja őket a valóságba és felkelti a figyelmüket.

Megnéznek más nőket is

Még ha kapcsolatban is vannak, nem tudják nem észrevenni a horizonton levő szép nőket. Csak abban különböznek egymástól, hogy egyesek diszkréten, mások feltűnően nézelődnek.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást