Így hámozd és vágd fel az ananászt: könnyebb és szebb a végeredmény

Így hámozd és vágd fel az ananászt: könnyebb és szebb a végeredmény

Címlap / Otthon / Háztartás / Így hámozd és vágd fel az ananászt: könnyebb és szebb a végeredmény

Az ananászt legjobb frissen enni. Azonban sokan inkább konzerv formában fogyasztják, mert azt hiszik, hogy a hámozása és a felvágása nehéz művelet. Pedig a testünk az ananász hatóanyagait friss állapotában jobban tudja hasznosítani. Érdemes kipróbálni, csak egy vágódeszka és egy kis éles, hegyes kés kell hozzá. És egy jó módszer, amit cikkünkből megismerhetsz!

Kapcsolódó cikk a hirdetés után a következő oldalon, lapozz!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!