Ez az 5 típusú pasi lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Ez az 5 típusú pasi lép félre a legnagyobb valószínűséggel

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez az 5 típusú pasi lép félre a legnagyobb valószínűséggel

A közösségi média-függők

Egy külföldi pszichológiai lap kutatásai szerint azok az emberek, akik állandóan a közösségi oldalakon lógnak (kezdve a Twittertől az Instáig), sokkal több párkapcsolati konfliktuson mennek keresztül, mint azok, akik nem posztolnak gyakran. És ebben nem számít az, hogy mióta vannak együtt!

A felmérés szerint ugyanis mindegy, hogy két ember csak néhány hónapja alkot egy párt, vagy már 10 éve, a gyakori közösségi média használat ugyanolyan mértékben megkeseríti a felek életét, és sajnos könnyebben rá is viszi őket a félrelépés útjára.

Férfiak és a 9-es szám

Egy külföldi társkereső oldal adatai alapján derült ki, hogy azok a férfiak akiknek az életkora 9-esre végződik, sajnos nagyobb eséllyel csalják meg a párjukat.

A 29, 39, 49 és 59 éves emberek, akik a közeljövőben egy új, addig ismeretlen mérföldkővel találják szemben magukat, könnyebben elcsábulnak, tudat alatt abban bízva, hogy a kalandoktól, az új románctól majd fiatalabbnak érzik magukat, és az öregedés elkerüli őket. Ez sokszor a kapuzárási pánik egyik megnyilvánulása lehet.

istockphoto

Aki már egyszer félrelépett

Sajnos nagyon úgy fest, hogy aki egyszer már megcsalta a párját, ismét meg fogja tenni. A Dél-Alabamai Egyetem kutatói fedezték fel az összefüggést a félrelépések terén, és az adatok alapján megállapították, ha valaki a korábbi kapcsolatában nem tudott hűséges maradni, nagy valószínűséggel a későbbiben sem lesz az.

Mindegy, hogy mekkora a szerelem és az összhang! Ezért érdemes óvatosnak lenned azzal a férfivel, aki beismeri, hogy megcsalta előző barátnőjét, és nem érzi úgy, hogy ezzel hibát követett volna el. Mindegy, milyen problémákkal küzdöttek a kapcsolatban, a félrelépés akkor sem elfogadható lépés!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást