Teszt: Néhány kérdés és kiderítheted, hogy melyik arkangyal segítségére van szükséged

Teszt: Néhány kérdés és kiderítheted, hogy melyik arkangyal segítségére van szükséged

Címlap / Életmód / Ezotéria / Teszt: Néhány kérdés és kiderítheted, hogy melyik arkangyal segítségére van szükséged

Aki hisz az angyalokban tudja, hogy néha történnek velünk megmagyarázhatatlan események, melyek során valaki biztosan fogja a kezünket. Az őrangyalok mellett, az arkangyalok is értünk dolgoznak és bármikor kérheted az ő segítségüket is. Most pedig kiderítheted, hogy éppen kire is lenne szükséged.

0%

Jelenleg mi a legnagyobb elakadásod az életedben?

Szerinted mi a legnagyobb szupererőd?

Hol látod magadat egy év múlva?

Ne gondolkozz, csak válassz egy szót!

A tökéletes élet titka:

Teszt: Néhány kérdés és kiderítheted, hogy melyik arkangyal segítségére lenne szükséged
Azrael Arkangyal

Ideje kicsit jobban bíznod magadban és a céljaidban. Időnként mindenkit félelemmel tölt el a jövőtől való rettegés, de ne hagyd, hogy ez lebénítson. Az anyagi javak halmozása boldogságunknak csak egy töredéke. Ami ennél is fontosabb, hogy már most megtaláld az életedben a jó dolgokat, anyagi háttértől függetlenül. Kérd Azrael arkangyal segítségét, aki nem csak bőséget, de biztonságot is elhozhat neked. Nem dzsinn, tehát nem lesz tőle három kívánságod, viszont lehetőségeket tud teremteni, amivel élhetsz.
Gábriel Arkangyal

Ha most minden gondolatodat az anyaság köti le, akkor lazíts egy kicsit, dőlj hátra és bízz mindent a természetre, no meg az angyalokra. Bátran kérd Gábriel arkangyal segítségét, hogy végre beteljesíthesd egyik fő életcélodat, az anyaságot. Sokszor a bennünk megszületett görcs tolja minél távolabbra tőlünk vágyainkat, ezért elsősorban ezen kell dolgoznod. Gábriel elhozza neked a megnyugvást, az elfogadást és egy olyan belső harmóniát, amiben anyaként is kibontakozhatsz majd.
Haniel Arkangyal

Haniel a nők arkangyala, aki segít az elakadások és blokkok feloldásában. Túl sok szívtörés óhatatlanul is falakat emel köréd, aminek végül a magány lesz az eredménye. Félelmetes, de újra ki kell nyitnod a szívedet, mert várnak rád még sokan, akik csak egyetlen esélyt várnak tőled. Hidd el, a világ nem olyan szívtelen és kegyetlen, mint amilyennek jelenleg látod. Haniel segít, hogy nőként kihozd magadból a maximumot és, hogy a félelmeid gyorsan elszálljanak.
Mihály Arkangyal

Ő a félelmek legyőzője, akit akkor kell hívnod, mikor még a létezés is problémát okoz számodra. Mihály mindig tudja, hogy merre kell ilyenkor sodorni téged és olyan élethelyzeteket kapsz majd, melyekben legyőzheted a félelmeidet. Bátorságot ad, de a munkát neked kell majd elvégezned. Cserébe, viszont elérheted legnagyobb álmaidat is saját erődből. Az arkangyalok az emberek legnagyobb támogatói, Mihály pedig különösen nagy figyelemmel van felénk. Használd ki segítségét!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!