5 tipp egy nyári csajos estéhez

5 tipp egy nyári csajos estéhez

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 tipp egy nyári csajos estéhez

A nyárnál nincs is jobb időszak ahhoz, hogy programokat szervezzünk a barátainkkal. A strandolás vagy a közös shoppingolás a nagy nyári leértékeléskor valószínűleg soha nem marad el, viszont ha egy kis időt szánsz a szervezésre, biztosan felejthetetlen csajos estéket tölthettek együtt, ami csak a tiétek marad!

Kertmozi

Fülledt nyári estékre kiváló választás a szabadtéri mozi, ha a barátnőiddel filmezni támad kedvetek. Bájos és sikkes program, a régi idők emlékét idézi, ezért tökéletes arra, hogy egy kicsit kikapcsolódjatok.

A választék kissé más, mint a nagy komplexumokban, de a régi kosztümös filmektől kezdve a legismertebb romantikus vígjátékokig szinte minden fajta filmet játszanak, a választás a tiétek.  

Mindegy, hogy a városban vagytok, vagy épp a Balatonnál töltitek a hétvégét, a kertmozik számos helyen várják a vendégeiket, neked csupán annyi a dolgod, hogy kiválasztod a nektek legmegfelelőbbet és indulhat is a vetítés!

Grillparty csajos módra

A közös grillezés az egyik legnépszerűbb nyári program ahhoz, hogy összehívjuk a baráti társaságot és egy kicsit szórakozzunk – ilyenkor általában nehéz ételek fogynak, a férfiak söröznek, és a végén a pakolás is ránk marad.

Szervezz egy sütögetést, amin csak te és a lányok vesztek részt. Így senki sem teszi szóvá, ha csak sovány húsokat grilleztek, vagy mindenből csak kisebb adagot vesztek, hisz mindannyian tudjuk, hogy a tökéletes bikini alakra talán most kell odafigyelni a legjobban

De ahhoz, hogy az este ne legyen unalmas, dobd fel pár jópofa ötlettel: gondoskodj a dekorációról. Ehhez elég egy lapos üvegtál, néhány teamécses és pár virágszirom vagy egy-két kézzel készített lampion.

Ha a világítással megvagy, gondoskodj a hangulatról is: próbáljatok ki együtt új recepteket, keverjetek saját készítésű koktélokat, és állítsatok össze egy saját zenelistát csajos dalokból, amit egész este hallgathattok.

Boreste

Ha már amúgy is összejönnétek egy kis pletykálásra, a legjobb ha megalapozzátok hozzá a hangulatot egy kis borral.

Helyszínnek szinte bármi tökéletes, ami a szabadban van, a választás így akár egyikőtök teraszára is kitelepülhettek!

A feladat pedig legyen a következő: mindenki vigyen egy üveg bort, ami szerinte a személyiségével megegyező.

Nem gond, ha nem mindenki ért a borokhoz túlságosan, a lényeg a szórakozás!

Menjetek végig a borokon, mindenki mesélje el, hogy miért az adott fajtát választotta, majd ízlelgessétek és fedezzetek fel új aromákat.

Ha közben finom sajtokat vagy mártogatósokat is készítetek mellé, még jobb lehet az összhatás, közben pedig még új dolgokat is megtudtok egymásról. 

Tánc, tánc, tánc

Ha unjátok már a belvárosi szórakozóhelyeket, de egy kis bulizásra vágytok, akkor próbáljatok ki valami újat!

Válassz ki egy salsa klubbot, és hívd el a lányokat táncolni.

Ne aggódjatok, ha nem vagytok profik a latin-amerikai táncokban, mert akárhova is mentek, mindenhol szeretettel várják a kezdőket is.

Budapesten számtalan forró hangulatú salsa est közül választhattok, amikből néhányat szabadtéri helyekre is szerveznek nyáron.

Nincs más dolgotok, csak felvenni egy csinos ruhát, élvezni a zenét, és lehet, hogy a szerelem is rátok talál!

 

Éjszakai fürdőzés

Ha együtt mentek nyaralni, vagy csak leruccantatok egy gyors strandolásra a hétvégén a Balatonhoz, semmiképp se hagyjátok ki az esti fürdőzést.

Itt most nem a meztelenkedés a lényeg, a fürdőruha nyugodtan maradhat rajtatok.

Egyszerűen csak élvezzétek a hűvös vizet, a csendet és a levegőt!

Ha pedig helyes társaságra lelnétek a parton, az már csak hab a tortán, igaz?

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást