5 tipp, hogy az idei majális otthon fantasztikus legyen

5 tipp, hogy az idei majális otthon fantasztikus legyen

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 tipp, hogy az idei majális otthon fantasztikus legyen

Sajnos az idei évben arra kényszerülünk, hogy otthon tartsuk meg a munka ünnepét, ám ettől még nagyon is lehet élménydús. Nem kell lemondani a mulatságról csak azért, mert nem tölthetjük a szabadban és nem vehetünk részt valamilyen izgalmas programon. Felejtsd el a dodzsemet és a vásárt, mutatunk 5 tippet, amivel garantáltan felejthetetlen lesz az otthoni majálisod!

Grillparti a konyhában

Helyezzétek át a kerti partit meg a pikniket a lakásba!

Szerezzetek be pár csomag grillkolbászt, grillsajtot, és természetesen sört vagy bort, legalábbis amihez csak kedvetek van, azután kezdetét veheti a grillezés a konyhában. Sőt, lepjétek meg magatokat különböző kóstolókkal!

Tankoljatok fel borokból vagy sajtkülönlegességekből, esetleg süteményekből, hogy  kulináris élményben legyen részetek.

Kapcsoljatok be hozzá zenét és rázzátok, amíg sülnek a kolbászok! Ha gondoljátok, utána fogyasszátok el az ételt a nappali közepén a földön, piknikhez megterítve.

Igazán kár lenne nem megadni a módját az ünnepnek!

 

Online buli

Ha tetszett a grillparti ötlete, akkor sütögetés vagy piknikezés közben „meghívhatnátok” online is a barátaitokat.

Csak legyen náluk is kaja, pia, mintha valóban együtt lennétek. Ma már a technika csodájának köszönhetően semmi sem lehetetlen!

Akinek melege van, az csobbanhat kádban vagy felfújható medencében  – a fürdőnadrág és bikini viselete pedig kimondottan hangulatkeltő!

Este jöhet egy kis társasozás, pókerezés vagy activity, amit akár a barátaitokkal is lemutogathattok. Fel sem fog tűnni, hogy nem vagytok egy légtérben, annyira jó lesz!

 

Élményszektorok a lakásban

Mivel nem tudtok elmenni a vásárba, ezért azt kell hazavinnetek!

Ha igazán le szeretnéd venni a lábukról a gyerekeidet, akkor készíts élményszekciókat a lakás vagy a ház különböző pontjain. Amennyiben kertes házad van, több lehetőséged adódik egy pecázós vagy célba dobálós játék felállításához.

Ám ha panelben laktok, akkor horgászhattok a kádban és célbadobálhattok a folyosón.

Ne feledkezz meg az arcfestésről sem a nappaliban! Használd a fantáziádat és változtasd otthonodat kisebb rendezvényközponttá.

De a kettesben élő párok is megcsinálhatják ennek a pikáns verzióját… erotikus programok a lakás különböző pontjain. Ki tudna ennek ellenállni?!

 

Csavard fel a szőnyeget!

Nem kell lemondani a különböző koncertekről és a kedvenc előadóitokról! A Youtube segítségével biztos találtok koncertfelvételeket, amiket lejátszhattok és finoman tombolhattok rá.

Csináljatok diszkót a nappaliban vagy a kertben és egyszerűen csak érezzétek jól magatokat!

Remélhetőleg a szomszédoknak sem lesz gondjuk a majálisos zenétekkel, és a bulit semmi sem fogja beárnyékolni.

Hogyha bevállalósak vagytok, akkor karaokézzatok is, annál biztosabb módja nincs is a nevetésnek vagy éppen a szívek megolvasztásának!

 

A tombola izgalmai

Az egyik legklasszikusabb program, amit kötelező megtartani!

Attól függően, hogy családi programnak néztek elébe vagy kettesben tartjátok a kedveseddel, szerezzetek be apró ajándékokat.

Nem baj, ha egy ember többet is nyer, a lényeg, hogy az élmény meglegyen. Ugyan ki ne örülne a potya ajándéknak?

Vagy ha nem szeretnétek erre költeni, akkor tombola segítségével kisorsolhatjátok azt is, ki milyen házi munkát fog végezni a következő héten.

Továbbá jó ötlet lehet azt is kisorsolni, hogy a járvány után milyen programokon vehetnek részt a nyertesek.

 

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!