5+1 tipp, amivel drasztikusan lerövidítheted a reggeli öltözködést

5+1 tipp, amivel drasztikusan lerövidítheted a reggeli öltözködést

Címlap / Stílus / Divat / 5+1 tipp, amivel drasztikusan lerövidítheted a reggeli öltözködést

Te is minden reggel szélmalomharcot vívsz önmagaddal, már, ami az aznapi outdited kiválasztását illeti? Akár két-három órával előbb is hajlandó vagy felkelni csak, hogy legyen időd alaposan átgondolni, hogy mit is veszel majd fel, mindezt ahelyett, hogy még békésen szunyókálnál? Hidd, tudjuk milyen érzés ez, de azt is tudjuk, hogy ezen miként lehetne változtatni. Ha Te is szeretnéd megspórolni a reggeli öltözködéssel eltöltött órákat, akkor olvad el tippjeinket, holnap reggel pedig bátran aludj tovább!

Rendszerezz!

Ahhoz, hogy lerövidíthesd a reggeli öltözködéssel töltött órákat fontos, hogy egyfajta rendszer szerint rendezd át a gardróbodat. Hiszen ki mondta, hogy a pulcsiknak törvényszerűen csak egymáson lehet a helyük? Miért nem választasz inkább kreatívabb utat és rendezed át a szekrényed outfitek szerint?

Ha például tudod, hogy a kedvenc rohangálós farmeredhez csak fekete vagy fehér blúzt veszel fel, akkor ez nyugodtan egy vállfára rakhatod, akkor a hozzá passzoló kiegészítőkkel együtt, így reggel csupán fel kell kapnod őket, mindenféle válogatás nélkül.

Ugye milyen remekül hangzik?

Táskás kérdés

Ha Te is olyan lány vagy, aki szereti az aznapi ruházatához igazítani a kiegészítőit, illetve táskáit, akkor számodra remek megoldás lehet egy olyan előszobafal vagy szekrény, ahol szépen egymás mellé felsorakoztathatod a kedvenceidet. Így reggelente csak ki kell választanod a megfelelő darabot.

Ezenkívül lényeges lehet, hogy a kulcsodat és a pénztárcádat szem előtt tartsd, nehogy az véletlenül a másik táskában maradjon. Erre jó megoldás lehet egy kisebb tálka, amiben ezeket tarthatod, így garantáltan nem indulsz majd el üres táskával otthonról.

Kétszer ugyanazt? Miért ne!

Sokan úgy vélik, hogy egy héten kétszer ugyanazt a darabot nem lehet felhúzni, de ezt jobban teszed, ha sürgősen elfelejted. Ha például a kedvenc ceruzaszoknyád tegnap egy garbóval viselted, akkor ma miért ne húzhatnád fel egy inggel?

Hidd el, senki, de tényleg senki nem fog azon gondolkodni, hogy „Hű, hisz tegnap is ebben volt.” Nagy valószínűséggel, ha tisztán veszed ki a szekrényből, akkor egyetlen nap alatt nem fog koszolódni.

Vagyis, ha már este tudod, hogy biztosan ugyanabban a szoknyában indulsz útnak másnap, akkor már a hozzá passzoló felsőt kell kiválasztani. Ezzel jelentős perceket spórolhatsz meg a reggeli készülődés során.

Alapdarabok

Minden lány ruhatárában megtalálhatók azok a bizonyos alapdarabok, amiket előszeretettel hord. Vizsgáld meg, hogy mik azok a ruhadarabok, amiket a legtöbbször viselsz.

Farmer póló kombó, esetleg ing párti vagy, vagy imádod a csinos blúzokat? Akkor tarts ezekből többet elérhető helyen és igyekezz minden egyebet ehhez igazítani.

Így reggelente nem kell hosszasan gondolkodnod, mihez is nyúlj, hiszen az alapdarabjaid mindig kéznél lesznek.

Ugye Te is szereted az egyberuhákat?

Igen, mi is! Hiszen akár télen, akár nyáron nagyon csinosak tudnak lenni. Egy hosszú lovagló csizmával, vagy akár bokacsizmával, de még torna cipővel is remek választás lehet.

Ami pedig a legjobb az egészben, hogy nem kell külön gondolkodnod rajta, hogy most ehhez a nadrághoz melyik felső illik.

Legyen a gardróbodban néhány egyberuha, amikhez a legvégső esetben nyúlni tudsz, hiszen így hosszú perceket spórolhatsz meg, pláne egy-egy rohanós reggel alkalmával.

Tedd vállfára a kiegészítőket!

Ezt már fentebb is említettük, de komolyan is gondoljuk.

Ha például tudod, hogy a virágmintás zoknid kizárólag a fehér dorkóddal passzol, akkor tedd bele bátran, hogy kéznél legyen. Vagy ha tudod, hogy rózsaszín öved csak a világos farmeredhez illik, akkor fűzd meg bele.

Hiszen ki mondta, hogy a nyakláncoknak, fülbevalóknak ömlesztve kell heverniük egy dobozban? Ha jól látható helyen, pláne outfithez igazítva tartod őket az adott ruhadarab vállfáján, akkor garantáltan hosszú perceket takarítasz meg reggel, hiszen nem kell majd keresgélned őket.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást