Tavaszi huncutkodás: ez a szexi kisokos teszi a dolgát!

Tavaszi huncutkodás: ez a szexi kisokos teszi a dolgát!

Címlap / Szerelem / Szex / Tavaszi huncutkodás: ez a szexi kisokos teszi a dolgát!

Manapság úgy tűnik, mindennek okosnak kell lennie, és bevallom, engem bizonyos esetekben szokott is ez a trend idegesíteni. A Satisfyer Plug-ilicious 1 okos anál vibrátorral kapcsolatban is volt némi fenntartásom, mert hát lássuk be, ez az a terület, ahol az ember nem vár túl sok okoskodást – némi internetes keresgélés után azonban, a tapasztaltabb felhasználóktól megtudtam, hogy több itt a lehetőség, mint azt elsőre hittem, és egyáltalán nem is baj, ha valaki ésszel közelíti meg a gyönyör ezen kapuját.

Akár csak ismerkedik valaki az anális örömökkel, akár már szakértője a témának, az mindenkinek egyértelmű, hogy – mint mindig, ha szexről van szó – az első a biztonság. Nyilván az anális játékoknál erre érdemes egy fokkal nagyobb figyelmet fordítani, de az Satisfyer Plug-ilicious 1 ehhez minden feltételt teljesít:

  • az anatómiai kialakítás és az elkeskenyedő csúcs gondoskodik a kíméletes behatolás élményéről,
  • vízálló, így akkor sem lesz gond, ha kádban vagy zuhany alatt használod,
  • anyaga jó barátságot ápol a vízbázisú síkosítókkal,
  • a bőrbarát bevonat gyorsan felveszi a test melegét,
  • a biztonságos, kiszélesedő talp pedig megakadályozza a nem kívánatos becsúszást, így a szexi este biztosan nem fog a sürgősségin magyarázkodással végződni.

Így, hogy ezeketől a félelmektől megszabadultál, már nincs is más hátra, minthogy elkezdj ismerkedni a vibrátorral, aminek egyébként tényleg nagyon kellemes, életszerű a bevonata, és még egy jó adag síkosító használata mellett is kellemes, könnyen átélhető valóságélményt ad.

Bár a pornófilmekben általában nem ezt az oldalát hangsúlyozzák ki, az anális játékok mindkét félnek valódi örömöt okozhatnak, hiszen a végbél környékén megannyi izom és idegvégződés található, amelyek, a megfelelő hangulatban és érzékkel stimulálva fantasztikus gyönyörpillanatokat szerezhetnek mind nőknek, mind pedig férfiaknak.

A különböző rezgésfunkciók ehhez jó alapot adnak, de az igazi móka a Satisfyer Connect díjnyertes okos alkalmazás letöltésével kezdődik. Ekkor ugyanis a mobilod gyakorlatilag egy távirányítóvá válik, amivel akár te, akár a partnered – még úgy is, hogy ő esetleg a távolban van, és csak a szintén a programba épített vide chaten keresztül vagytok kapcsolatban – irányíthatja a készüléket.

Nyilván ebben az opcióban rengeteg játéklehetőség rejlik, egy unalmas vacsorát vagy éppen egy szexi mozis élményt is szépen fel lehet dobni vele, ha a melletted ülő párod gyorsan “elküld egy sms-t” jeligével megnyom néhány gombot a telefonján, és beindítja a gyönyörmasinát, de az én személyes kedvencem a környezeti zajokra, vagy éppen a kiválasztott zene ritmusára lüktető funkció volt.

Talán ez az az opció, ami a leggyorsabban segít is elfelejteni a sok ostobaságot, amit a pornófilmekből tanultunk az anális kényeztetésről: képzeld csak el például, hogy meggyújtasz néhány gyertyát, egy pohár finom borral a kezedben elmerülsz a forró fürdőben, és csak élvezed, ahogyan a kedvenc számodat hallgatva az anál vibrátor, akár egy figyelmes táncpartner, a zene ritmusára kényeztet a legérzékenyebb helyeken. Nekem ez az élmény segített felülírni minden tartást és félelmet, ami eddig közém és az anális örömök közé állt.

A zenét vagy környezeti zajokat tükröző rezgőgunkci például a tantrikus szex kedvelőinek is igazi csemege lesz, de jót fognak játszani vele azok is, akiknek nem a gyors “célba érés” a vágya, hanem mondjuk egy egész estét is szentelnének a másik testének és örömeinek felfedezésének. Márpedig ebben a hátsó kapuk kitárása is benne kell, hogy legyen – a Satisfyer Plug-ilicious 1-nal pedig ehhez a kulcs is a kezedben lesz.

A Satisfyer Plug-ilicious 1 okos anál vibrátort a vagyaim.hu webshopban szerezheted be!

Kapcsolódó cikkek
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást