Teszt: Milyen színű az aurád? Válaszaidból kiderül

Teszt: Milyen színű az aurád? Válaszaidból kiderül

Címlap / Életmód / Ezotéria / Teszt: Milyen színű az aurád? Válaszaidból kiderül

Az aurád színe nem csak a hangulatodat, a személyiséged jegyeit is megmutatja.

Az, hogy milyen árnyalatot sugárzol magad köré, speciális auraképpel deríthető ki, de a dolog fordítva is működik. Nem csak az aurád árulkodhat a tulajdonságaidról, a tulajdonságaid is árulkodhatnak az aurád színéről.

0%

Melyik a kedvenc napszakod?

Egy feszült, stresszes helyzetben mi jellemez téged a legjobban?

Melyik környezetben tudod a legnyugodtabbnak, legbékésebbnek elképzelni magadat?

Mi az, amit a legerősebb képességednek érzel?

Mi a legnagyobb félelmed?

Teszt: Milyen színű az aurád?
Kék

Kék színű aura

Ha az aurád kék színű, kiegyensúlyozott, nyugodt személyiség vagy, aki közelében mások is megnyugszanak. Ez a nyugalom a legnehezebb helyzetekben is kitart, és olyan stabilitást eredményez, ami igazi túlélővé tesz. Hajlamos lehetsz a spirituális képességekre, de ezeket csak annyiban éled meg, hogy ne mozdítsanak ki a stabil, biztonságos mindennapokból.
Zöld

Zöld színű aura

A zöld auraszín nyugalmat és biztonságot, valamint nagyon erős gyógyítói képességet jelez. Közel állsz a természethez, ami nem csak azt jelenti, hogy állandóan nyílnak körülötted a cserepes növények! Te akkor érzed magadat a legjobban, ha a város helyett a szabadban lehetsz. Fontos számodra a külső harmónia is.
Sárga

Sárga színű aura

A sárga a boldogság és a kötetlenség színe. Ha az aurád sárga színű, tele vagy energiával, szinte sugárzod magad köré a boldogságot! Ugyanakkor mindennél fontosabb számodra a szabadságod megőrzése, így nagyon nehezen kezdesz el kötődni, legyen szó kapcsolatokról, munkáról vagy lakóhelyről.
Narancssárga

Narancssárga színű aura

A narancssárga aura erőre és hatalomra utal. Rengeteg a kreatív energiád, amivel képes vagy másokat is inspirálni, sőt akár irányítani is őket. A narancssárga aura általában jó vezetői képességekre utal, és olyan kivételes képességekre, amelyeket nem csak megélni tudsz, de meg is tudod őket mutatni másoknak.
Piros

Piros színű aura

A piros a materialista gondolatok színe, azt mutatja, hogy két lábbal állsz a földön, és ragaszkodsz a megszokott, biztos dolgokhoz. Ez sokszor segíthet abban, hogy sikeres, akár érzelmektől mentes döntéseket hozz, de meg is nehezítheti azt, hogy például érzelmi kötődést alakíts ki, vagy meg merd élni a saját érzelmeidet.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!