7 jele van annak, hogy nagyon erős az aurád – Rád is igaz?

7 jele van annak, hogy nagyon erős az aurád – Rád is igaz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / 7 jele van annak, hogy nagyon erős az aurád – Rád is igaz?

Vannak, akik elmondásuk alapján látják sőt, érzékelik is mások auráját, de akárhogy is legyen, mindannyian észrevesszük, milyen valakinek a kisugárzása. Vannak, akik azonnal szimpátiánkat élvezik, másoktól viszont ösztönösen visszahúzódunk. De vajon miért? Gyakran az aura, a – köznyelv szerint – kisugárzásként értékelt fellépés, megjelenés az, ami ezt kiváltja belőlünk. De honnan tudhatod, ha neked erős az aurád?

Rendben van az egészséged

Ha gyenge az aurád, akkor hajlamos vagy arra, hogy depresszióba ess, vagy legalábbis ragadós legyen a rossz kedved, márpedig ebben az esetben sokkal könnyebben megbetegszel. A gyenge aura következménye lehet valamilyen krónikus megbetegedés, a gyakori migrén, vagy éppen az ízületi fájdalom. Ugyanakkor erős auráról árulkodik, ha ritkán betegszel meg sőt, bátran mondhatjuk, hogy évek óta kirobbanó formában vagy. 

A fizikai erővel sincsen problémád

Az erős aurával rendelkező emberek fizikailag is erősek.

Talán nem túl izmosak, de kitűnő az állóképességük, ritkán fáradnak el, és mindig készek megdönteni saját rekordjaikat.

Szerencsés vagy

Erős aurára utal az is, ha nagyon szerencsés életet élsz. Úgy érzed, bármibe is fogsz, azt siker övezi. Legyen szó a tanulmányaidról, vagy éppen a munkádról, a külsődről, a párkapcsolataidról, gyakorlatilag minden szinten bevonzod a szerencsét az életedbe. 

Az erős aura jele a szerencse
miodrag ignjatovic/istockphoto.com

Jellemző rád az optimizmus

Annak fényében, hogy nincs probléma az egészségeddel és alapvetően szerencsés vagy, már nem is olyan meglepő, hogy alapvetően optimista ember vagy. Az erős aurával rendelkező emberek mindig tettre készek, mindent pozitív szemszögből közelítenek meg. Emiatt van az, hogy az ilyen emberek szinte mágnesként vonzanak másokat és sokan irigylik a fellépésüket, megjelenésüket is. 

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást