TESZT: Mennyire ismered valójában a partneredet?

TESZT: Mennyire ismered valójában a partneredet?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / TESZT: Mennyire ismered valójában a partneredet?

Régóta együtt vagytok már, és úgy érzed, mindent tudsz a társadról? Vagy éppen csak most jöttetek össze, de tesztelnéd, mennyire sikerült közös nevezőre jutnotok?

0%

Ha meglephetnéd egy álomnyaralással, sokat kellene gondolkoznod, hova vidd el?

Tudod fejből a telefonszámát?

Szoktatok beszélgetni intimebb, kevésbé „pasis” témákról?

Tudod, hogy hívták a párod nagyszüleit?

Milyen a kapcsolatod a párod barátaival?

Tudod, kik a kedvenc zenei előadói?

Tisztában vagy azzal, mivel foglalkozna, ha bármit választhatna?

Könnyen észreveszed, ha rossz napja van?

Tudod, mivel lehet jó kedvre deríteni?

Vajon mennyire ismered valójában a partneredet? Teszteld és kiderül!
Nagyon jól ismered a partneredet

Nem csak felületesen ismered a partneredet, hanem annál jóval mélyebben. Valószínű már régebb óta együtt vagytok, vagy nagyon tartalmas beszélgetéseket folytattok, ráadásul a kérdésekre-válaszokra mindketten őszintén figyeltek. Ez sokat jelent majd hosszú távon, és nem azért, mert bizonyos információk részletkérdésnek számítanak, hanem mert az őszinte érdeklődésről és szeretetről árulkodik az, hogy ennyit tudtok egymásról.
Elég jól ismered a partneredet

Kellő mennyiségű információról rendelkezel a partneredről, de egyelőre nem jutottatok el a mélyebb részletekig, ami nem is feltétlenül baj. Lehet, hogy nem vagytok régóta együtt, vagy egyelőre nem nyíltatok meg annyira, amennyire majd szeretnétek, de ez nem jelenti azt, hogy később sem fogtok közelebb kerülni egymáshoz. Maradjatok továbbra is ilyen nyitottak és érdeklődőek, akkor könnyen újabb szintre emelhetitek a kapcsolatotokat!
Egyelőre nem ismered olyan jól partneredet

Talán friss a kapcsolatotok és ezért nem ismered olyan jól a partneredet, de a mélyebb információk még egyértelműen váratnak magukra. Nem mindig tudod, mire vágyik, mit igényelne, és ezek mellett tulajdonképpen részletkérdésnek bizonyulnak a személyes, egyéni preferenciái. Előbbiekre viszont érdemes lenne nagyobb figyelmet fordítanod, mert hosszútávon nagyon sokat nyom a latban, hogyan tudjátok segíteni egymást, mennyire tudtok oldottan, őszintén beszélgetni a másikkal.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ezek a szerencsehónapjaid 2024-ben

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!