Ez a tulajdonságod fogja meg leginkább a pasikat – Teszteld!

Ez a tulajdonságod fogja meg leginkább a pasikat – Teszteld!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ez a tulajdonságod fogja meg leginkább a pasikat – Teszteld!

Lehet, hogy nem is vagy tisztában azzal a rejtett képességeddel, ami miatt vonzod a férfiakat, de most segítünk kideríteni. Megtudhatod, hogy melyik tulajdonságodra kell ráerősítened annak érdekében, hogy a megfelelő férfi találjon meg téged.

0%

Milyen személyiségű nőnek tartod magad?

Egy pasi, aki neked is nagyon tetszik leszólít a bárban. Te mit lépsz?

Mit keresel egy férfiban?

Szerinted mi az élet értelme?

Teszt - melyik az a tulajdonságod, ami megfogja a férfiakat?
Az életkedved

Teszt: Mi a legvonzóbb tulajdonságod?

Hihetetlen, de te folyton vibrálsz, ezért mindenki imád a közeledben lenni. Az optimizmusod határtalan, ezért minden akadályra lehetőségként tekintesz. És ezt bizony a férfiak is észreveszik, sőt egyenesen imádják benned. Te vagy az, aki úgy táncol egy buliban, hogy magasról tesz arra, mit gondolnak róla mások, mert csak az érdekli, hogy jól érezze magát. Egy ilyen lány igazi főnyeremény a pasik számára.
A csáberőd

Teszt: Mi a legvonzóbb tulajdonságod?

Ez az a tulajdonságod, aminek a férfiak képtelenek ellenállni. De nehogy azt gondold, hogy arra az „olcsó” hatású flörtre gondolunk. Te nagyon is tudatában vagy minden egyes cselekedetedben és pont ezért roppant intelligens módon használod is a férfiakkal szemben. Olyan nő vagy, akit nehezen lehet megszerezni, de amikor ez valakinek sikerül, biztos, hogy a legérzékibb bánásmódban részesül.
A humorod

Teszt: Mi a legvonzóbb tulajdonságod?

Néha kínos, néha ügyetlen, de összességében maga a jókedv. Talán így lehetne téged jellemezni és cseppet se aggódj, mert ezt imádják benned a pasik. A humorod olyan briliáns, hogy bárkit, pillanatok alatt megnevettetsz és ki ne szeretne egy ilyen ember mellett megöregedni? Ez a legnagyobb fegyvered, élj vele!
A gondoskodásod

Teszt: Mi a legvonzóbb tulajdonságod?

Tökéletes vagy azoknak a férfiaknak, akik minden nőben az anyukájukat keresik. És valljuk be, vannak ezzel így páran. Te vagy a tökéletes feleség prototípus. Törődsz másokkal, stabil bázis vagy, akihez öröm hazamenni, mert biztos, hogy az imádott férfit hatalmába keríti az otthon érzése. Ez manapság egy ritka tulajdonság, szóval ez a te aduászod!

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!