Teszteld! Melyik szakma illene hozzád a legjobban?

Teszteld! Melyik szakma illene hozzád a legjobban?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / Teszteld! Melyik szakma illene hozzád a legjobban?

Ha jelenleg nem is ott dolgozol, ahol szeretnél, most kiderítheted, hogy igazán melyik szakma illene hozzád. Ez akár egy jó kiindulópontként szolgál arra az esetre, ha éppen váltás előtt vagy.

0%

Melyik volt a kedvenc tantárgyad a suliban?

Milyen környezetben érzed magad otthonosan?

Mit gondolsz, mi az életfeladatod?

Mi a te különleges képességed?

Hol élnél legszívesebben?

Teszt - melyik szakma illene hozzád a legjobban?
Gyógyító

Te biztos, hogy azért vagy itt, hogy jobbá tedd az emberek életét és segíts rajtuk. Gyógyítónak születtél, ami számtalan formát ölthet. Lehetsz hagyományos orvos, de az is előfordulhat, hogy te a lelkek doktora vagy, aki pontosan tudja, hogy miként segíthet egy másik ember életén, pusztán a szavain keresztül. Azt tanácsoljuk, hogy, ha nem ezen a területen dolgozol, válts azonnal, mert a világnak szüksége van a segítségedre.
Színész

Hiába, te csillogásra születtél. Körülötted mindig pezseg az élet és ezt nem is bánod. Szükséged van arra, hogy társaságban legyél, hiszen ebből töltekezel. Ugyanúgy gyógyítod az embereket, mint akár egy orvos, csak te a lehengerlő személyiségeden keresztül. Untat az átlagos és általában te vagy az, aki az aktuális trendet diktálja. Csak így tovább!
Tanító

Tanító sokféleképpen lehet az ember, de egy biztos: Azzal a céllal érkeztél, hogy utat mutass másoknak és tanítsd őket. Mindenképpen olyan szakmát kell választanod, ahol ezt kamatoztathatod, hiszen igazi vezetőnek születtél. Biztos te is érzed, hogy az emberek kíváncsiak a véleményedre és útmutatásodra, mivel mindig olyan tanácsokkal látod el őket, melyektől jobb lesz az életük. Ideje megmutatnod a képességedet a világnak, ne elégedj meg kevesebbel!
Művész

Neked aztán mondhat bárki, bármit, téged teljesen hidegen hagy. Nem igazán tudsz beolvadni a társadalomba, mindig is a magad útját jártad és ez az, ami különlegessé tesz téged. Azért vagy itt, hogy alkoss! Mindegy, hogy mit, mivel bármibe is kezdesz, az csak tökéletes lehet. Ha jelenleg egy irodában dolgozol és unod a munkádat, akkor tedd le a tollat, találd meg az igazi művészt, aki benned rejlik és alkoss valami fantasztikusat, melyet az utókor is csodálhat majd.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Íme a 10 legolcsóbb szobanövény, amit imádni fogsz

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!