Teszteld! Ez a parfüm tesz téged igazán ellenállhatatlanná

Teszteld! Ez a parfüm tesz téged igazán ellenállhatatlanná

Címlap / Stílus / Test / Teszteld! Ez a parfüm tesz téged igazán ellenállhatatlanná

Egy hozzád illő illattal nem csak vonzóbbá válhatsz, hanem magabiztosabb is lehetsz – de melyik illat illik igazán hozzád? Tesztünk kitöltésével kiderül!

0%

Hogyan képzeled el az ideális randit?

Mi az, amiben a barátaid mindig számíthatnak rád?

Ha választanod kellene, milyen állat lennél legszívesebben?

Mi a legnagyobb félelmed?

Ha a legjobb barátodnak egyetlen szóval kellene jellemeznie téged az alábbiak közül, mi lenne az?

Melyik szín illik hozzád a legjobban?

Melyik várod áll hozzád a legközelebb?

Teszt: Melyik parfüm illik hozzád?
Könnyű, virágos parfümök

Te egy igazi romantikus lélek vagy, akinek mindegy, ki mit mond, akkor is hisz a csodákban, és abban, hogy van még szerelem első látásra. Nem könnyű levenni a lábaidról, mert magasak az elvárásaid, és bár sokan igazi királylánynak hisznek, az édes külső és az elegáns megjelenés egy erős, határozott személyiséget takar, aki bármilyen akadállyal meg tud küzdeni, csak szereti diszkréten, elegánsan intézni a dolgait. A könnyű, virágos, légies parfümök illenek hozzád a legjobban, ylang-ylang, jázmin, vagy ibolya lehet a legideálisabb választás.
Friss, gyümölcsös illatok

Te vagy az, aki mindig tele van energiával, mindig van egy jó ötlete, és aki általában a társaság lelkét adja. Bármit is hoz az élet, te mindig megtalálod a módját annak, hogy kihozd a legjobbat a helyzetből, és nem könnyű annak, aki zavarba akar hozni, mert azonnal vág az eszed. Energikusságodat, frissességedet és életörömödet egy zamatos gyümölcsillattal tudod a legkönnyebben kifejezni, legyen az grapefruit, málna vagy éppen egy egzotikusabb gyümölcs.
Sportos, fűszeres illatok

Az a típus vagy, aki ha egyszer a fejébe vesz valamit, szinte lehetetlen dolog eltántorítani tőle. Végigmész azon az úton, amit kijelöltél magadnak, és nem ijedsz meg attól sem, ha ki kell mondanod, mit szeretnél, mik az igényeid. Lehet, hogy mások ezt ijesztőnek vagy törtetőnek találják, de te régen nem hagyod, hogy mások ítélete miatt kelljen lemondanod a saját életed élvezetéről. A vagány, sportos, fűszeres illatok illenek hozzád, amelyek olyan karakteresek, mint amilyen te is vagy.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást