TESZT: Melyik az a szín, amelyik segíti a munkádat?

TESZT: Melyik az a szín, amelyik segíti a munkádat?

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / TESZT: Melyik az a szín, amelyik segíti a munkádat?

Egy kis virágcserép az asztalodon, egy mappa vagy éppen az egered – megannyi apróság van, amivel a munkaállomásodat személyesebbé teheted.

De melyik az a szín, amelyik igazán segíthet neked abban, hogy kibontakoztasd a képességeidet? Tesztünkből kiderül!

0%

Mi az, amit a legnagyobb kihívásnak látsz a munkáddal kapcsolatban?

Mi az, ami a legjobban segít, ha éppen nem megy a munka?

Milyen a viszonyod a kollégáiddal?

Mi az a képesség, ami szerinted elengedhetetlen a munkádhoz?

Olyan munkád van, amilyet gyerekkorodban szerettél volna?

Teszt: Neked mi a karrier színed?
A te karrier színed a piros

Ahhoz, hogy sikeres legyél a munkádban, elengedhetetlen számodra, hogy szenvedéllyel tekints a feladataidra, és ne a problémákat, hanem a kihívásokat lásd. Mivel van rá esély, hogy olyan területen dolgozol, ahol nagy a verseny, mások megpróbálhatnak elnyomni, vagy elorozni az eredményeidet. Éppen ezért mindenképpen el kell sajátítanod az asszertív kommunikációt, és képesnek kell lenned arra, hogy kiállj magadért. A bátorságot, energiát és adrenalint adó piros szín segíthet ezeknek a feltételeknek a megteremtésében.
A te karrier színed a zöld

A karriered szempontjából kiemelkedő szerepe van a tehetségednek, annak, hogy képes vagy úgy látni dolgokat, ahogyan mások nem. Nagyon fontos, hogy ezt a látásmódot megőrizd, és ne égj ki, ebben pedig a zöld szín lehet a segítségedre, ami csökkenti a stresszt és ideális körülményeket teremt ahhoz, hogy kihozd magadból a legtöbbet. Ez a szín a kommunikációt is segíti, így megkönnyíti, hogy egyedi gondolataidat másoknak is át tudd majd adni.
A te karrier színed a fehér

Lényeglátónak és rendezettnek kell lenned, mert olyan feladatokat viszel, amelyek esetében nem fér bele egy kis hiba sem. Fontos, hogy a feszült helyzetekben is meg tudd őrizni a nyugalmadat, és a figyelmed ne aprózódjon el, ne tereljék el a gondolataidat súlytalan apróságok. Lehet, hogy más emberek munkáját is neked kell koordinálnod, ezért a te fejednek mindig tisztának kell lennie. A fehér szín nem csak megnyugtat és kiegyensúlyozottá tesz, de segít, hogy ne érezd úgy, hogy megfulladsz a feladatok között, hanem világosan lásd, honnan hová tartasz.

Oszd meg az eredményed:

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!