Teszteld! Mennyire állsz készen egy új kapcsolatra?

Teszteld! Mennyire állsz készen egy új kapcsolatra?

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Teszteld! Mennyire állsz készen egy új kapcsolatra?

0%

Mikor ért véget az előző komoly kapcsolatod?

Hány komoly kapcsolatod volt már?

Hiszel az igazi létezésében?

Hogy telik egy átlagos hétvégéd?

Melyik ismerkedési forma a legszimpatikusabb számodra?

Milyen gyakran csekkolod az exe(i)det Facebookon?

Készen állsz egy új kapcsolatra?
Jó úton haladsz!

Bár egy ideje már egyedül vagy, és vágysz rá, hogy valaki melletted legyen, nem vadászol görcsösen, hiszed, hogy egyedül is teljes az életed. Nyitott vagy és barátkozó, de nem látod bele minden pasiba a gyerekeid apját. A legjobb úton haladsz afelé, hogy egymásra találjatok azzal, aki tényleg passzol hozzád.
Itt az idő, hogy saját magadat is alaposan megismerd!

Amióta az eszedet tudod, kapcsolatban élsz, egyik jött a másik után, így ha épp szingli vagy, azt sokszor nagyon nehezen éled meg Közhely, de mégis igaz: ahhoz, hogy valakivel tökéletes harmóniában tudj együtt lenni, előbb magadban kell megtalálnod az egyensúlyt. Ehhez nem feltétlen pasira, sokkal inkább egy önismeretre van szükség. Találd meg azt a módszert, ami ebben segíthet neked – legyen az akár sport vagy csak egy kiadós beszélgetés –, hogy tisztább fejjel tudj új kapcsolatba kezdeni.
Lépj ki az álomvilágból!

A tündérmesék romantikus hősei sajnos a valóságban nem léteznek, a 21. század hercegei bizony nem fehér lovon érkeznek – ám ez nem jelenti azt, hogy kiveszett volna belőlük minden lovagiasság. Ha ezt elfogadod és nyitott szemmel jársz, biztosan ne kell sokáig várnod, hogy olyasvalakivel találkozz, aki igazán érdekel.
Ideje eldönteni, mit (kit) akarsz!

Lételemed a bulizás és ismerkedés, legyen szó tartós kapcsolatról vagy laza flörtről – mindenre nyitott vagy. Ugyanakkor érdemes végiggondolnod, hogy pontosan mit vársz egy férfitól, konkrét elképzeléssel a fejedben nagyobb eséllyel ismerheted meg azt, akit valójában keresel, ugyanakkor nem szerencsés, ha a lehetséges jelölteket a volt pasijaidhoz méred.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást