Teszteld! Hány éves valójában a lelked?

Teszteld! Hány éves valójában a lelked?

Címlap / Életmód / Lélek / Teszteld! Hány éves valójában a lelked?

0%

Szívesen nézel rajzfilmeket?

Jelenleg mi élvez prioritást az életedben?

Melyik tulajdonság illik rád leginkább?

Milyen férfit keresel magad mellé?

Gondolkoztál már a családalapításon?

Teszt: Hány éves valójában a lelked?
Örök gyerek

Lehet, hogy már túl vagy a sokadik X-en, de a lelked egyáltalán nem erről árulkodik, sőt…Ízig-vérig gyerek maradtál és rád abszolút nincs hatással a társadalom nyomása. Mindent úgy és akkor csinálsz, amikor neked jólesik. Lehetsz egyetemista, családanya, vagy egy igazi karrierista, lélekben mindig is örök gyerek maradsz. Vigyázz erre a gyermeki énedre és soha nem engedd eltűnni!
Húszas Királynő

Te valahol a húszas éveid elején megragadtál, legalábbis lélekben. Eszed ágában sincs lehorgonyozni valaki mellett, vagy családot alapítani, mivel szerinted az élet sokkal több kalandot tartogat ennél. Izgalmas vagy, aki mindig keresi a kihívásokat, nem törődve azzal, hogy valójában hány éves vagy. A lelked a fiatal vitalitást tükrözi, aki folyton pörög.
Viruló, szexi harmincas

A lelked veled együtt komolyodott az évek során és vált igazi, felnőtt nővé. Téged már a karriered és a családalapítás érdekel leginkább, nem kötnek le a különböző bulik és felszínes kapcsolatok. Van egy célod, ami felé haladsz és szeretnéd, ha mindenki komolyan venne. A lelked pedig lépést tart valódi koroddal. Te igazán sokat fejlődtél az évek során és biztos lehetsz benne, hogy az élet bármely területén komoly sikereket érhetsz el.
Túl a fénykoron

Lehet, hogy még a húszas éveidet taposod, de a lelked már túl van a fénykoron. Ez azt jelenti, hogy jóval érettebb vagy kortársaidnál és mindig is te voltál a kívülálló, akit senki nem értett meg. Nos, ez azért van, mert a lelked már jóval bölcsebb a korodnál. Te már nem a kalandokat keresed, hanem egy lelkitársat, aki hasonló szinten van veled.

Oszd meg az eredményed:

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást