Te tudod használni?

Te tudod használni?

Címlap / Szerelem / Szex / Te tudod használni?

Nem nehéz kitalálni, az óvszerről van szó, amelynek használata valóban nem igényel felsőfokú végzettséget, ám éppen a könnyű volta miatt hajlamosak az emberek félvállról venni az egészet, ami persze ahhoz vezet, hogy az óvszer egyáltalán nem fogja tudni ellátni azokat a funkciókat, amelyekért egyáltalán létrejött.

Már a csomagolással is van dolgod!

Sokan csak zsebre vágják a gumikat, akár az Erotikashow.hu szexpatikájából származó óvszereket is, és az adott pillanatban kicsomagolják, aztán mehet a menet, pedig egy egész sor dolog van, amire oda kell figyelni!

  • Többek között arra, hogy megfelelő helyen tároltad-e: nem érte-e túlzott hő, nem szúrta-e ki bármi. Roppant nehéz felfedezni a külsérelmi nyomokat, ezért lényeges, hogy elkülönített, biztonságos helyen tárold.
  • Ha túl régóta van nálad, nézd meg a szavatosságát! Könnyen megeshet, hogy időközben lejárt a szavatossága, hiszen míg te a hosszabb párkapcsolatodban időztél, addig az óvszernek is peregtek az évek.
  • Óvatosan bontsd ki, hiszen te magad is könnyen kárt tehetsz benne. Érthető a pillanat heve, de a drámai mozdulatokat tartogasd egy picit későbbre!

Ha már ott a kezedben a minőségi, megfelelő méretű és teljesen ép darab, még akkor sem adhatod át magad az élvezeteknek!

Az időzítés is fontos!

A használattal ugyanis sok a figyelmetlenségből adódó hiba.

Sokan nem figyelnek oda, ám ha nem hagysz egy kis rést, vagyis nem nyomod össze az óvszer hegyét, könnyen szakadás lehet a vége, így hiába minden óvintézkedés, a spermáid bizony nem ott lubickolnak majd, ahol eredetileg tervezted.

Olyan bagatell dolgokat se kövess el, mint hogy akár egyszer is behatolsz gumi nélkül, vagy hogy túl későn helyezed fel, esetleg két aktust is egy gumival oldasz meg, vagy hogy galád módon a partnered tudta nélkül túl korán veszed le. 

Gondoltad volna, hogy ez az egyszerű kis eszköz ennyi odafigyelést igényel? Cserébe viszont ha jól használod, nagyszerű védelmet nyújt!

Fő a kompatibilitás!

Már eggyel haladóbb szint, ha a páros az óvszer mellé síkosítót is használ, amely kétségtelenül tovább fokozza az élvezeteket, ám ha nem a kellő körültekintéssel jársz el, vagyis a vízbázisú helyett olajbázisú síkosítót vetsz be, ami viszont roncsolja a gumi anyagát, ezzel kockára téve azt, hogy rendesen ellássa a funkcióit. 

Itt a méret a lényeg!

Végezetül egy fontos intelem: itt nincs helye semmi vagánykodásnak, menőzésnek, mert bár valóban impozánsan fest a dobozon a 2XL, közel sem annyira üdítő látvány hajnalban a balesetin ücsörögni azért, mert a partneredben maradt a túl nagy zubbony. 

Szóval mindenképpen a megfelelő méretet válaszd, épp úgy, ahogy a cipők esetében is teszed, és akkor semmilyen kellemetlen meglepetésre nem kell számítanod, az élvezetes és biztonságos szexnél aligha érhet kellemesebb meglepetés.

VIDEO A 3 legszebb party smink 2024-re

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!