Így tartsd meg levegő jegyű párodat

Így tartsd meg levegő jegyű párodat

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így tartsd meg levegő jegyű párodat

Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a párod? A levegő jegyűek tulajdonságait vesszük most nagyító alá, hogy könnyebben boldogulhass velük a szerelem terén. Lássuk, miket kell tenned ahhoz, hogy harmonikus kapcsolatban élhessetek!

A levegő jegyűek általános jellemzése

A levegő jegyűek olyanok, mintha nem is ebben a világban élnének. Sokszor álmodoznak, és ebből fakadóan mindent és mindenkit idealizálnak. Éppen ezért gyakran esnek plátói szerelembe, mert olyannak álmodják meg a másikat, amilyennek akarják.
Mivel folyton szárnyalnak, a legfontosabb az életükben a szabadság, ezért nehezen horgonyoznak le egy helyen. Nehéz őket hosszútávon megtartani, mert sokszor bilincsnek érzik a párkapcsolatokat. A fizikai kalandozásnál jobban már csak a szellemit szeretik, ezért is tartják őket a legspirituálisabbnak az összes jegy közül. Annak ellenére, hogy alapvetően társasági lények, nagy szükségük van olykor arra, hogy egyedül, csendben legyenek.Pár lépéssel a föld felett járnak, nem hiába hívják őket levegő jegyűeknek. Könnyű velük együtt élni, de van pár dolog, amit gyűlölnek, így ha olyan helyzetbe kerülnek, menekülnek. Hogy hogyan élj együtt az Ikrekkel, a Mérleggel és a Vízöntővel? Mindjárt megtudod!

Az Ikrek jellemzői

Módfelett kíváncsi és nagyon intellektuális. Életét a másokkal való kapcsolatok, a hosszas beszélgetések és a szűnni nem akaró tudás utáni vágy hajtja. Általában a társaság középpontja, mindenkivel képes órákig elbeszélgetni. Sokszor több dolgot csinálnak egyszerre, ezért olykor felületesek lehetnek, de ez csak azért van, mert félnek, hogy lemaradnak valamiről. Folyamatos vándorlásban vannak, mindig lebeg valamilyen cél a szemük előtt, de mivel nem mindig realisták, előfordul, hogy kudarcot vallanak, amit nehezen viselnek, de hamar talpra állnak.Szerelmes természet, sokszor nem is számít, hogy ki van mellette, a lényeg maga az érzés, ahogy a legtöbb levegő jegyűnél. Sokszor keveredik kalandokba, nem egy hűséges típus.  

Az Ikrek megtartása

Ha meg akarod tartani, folyamatosan változnod kell, hogy ne légy számára unalmas. Szervezz neki mindig programokat, legyetek sokat a természetben és ne légy kiszámítható! Lényeges, hogy hagyd, hogy a maga útját járja, olykor egyedül.

A Mérleg jellemzői

Ahogy az elnevezése is mutatja, egyensúlyra, harmóniára törekvő. Zavarja minden, ami ebből a helyzetéből kibillenti, és ekkor a legkönnyebb utat választja: menekül. Mindentől undorodik, ami durva és bántó, így elkövet mindent, amit csak tud, hogy nyugalmat teremtsen. Imád mindent, ami a szépséghez, művészethez kötődik, ezért gyakori vendégei kiállításoknak, koncerteknek. Ha nő, igazán finom, nőies, viszont ha férfi, akkor is fel lehet fedezni benne lágyabb vonásokat.Természetéből adódóan mindenkivel kedves, sosem akar ártani senkinek, mivel a békére, boldogságra törekszik. Vitás helyzetekben diplomatikus, hatalmas empátiás készségének köszönhetően minkét fél helyzetébe beleéli magát. A különbség a mérleg nő és a mérleg férfi között az, hogy az előbbi lételeme a hódítás, a másoktól való visszajelzések sorozata, ezért kapcsolatait könnyen és hamar lezárja, viszont ha férfi, akkor nagyon nehezen engedi el a partnerét.

A Mérleg megtartása

Olyan ember való mellé, akit nem zavar, hogy nem egészen a valóságban él, és legyen kellően művelt ahhoz, hogy fenntartsa a jegy szülöttének érdeklődését.

A Vízöntő jellemzői

Független és makacs. Ha bármi, ami veszélyezteti a függetlenségét, menekül. Domináns személy, nehezen uralható, ezért gyakran magasabb pozíciókban köt ki. A levegő jegyek közül ő a legracionálisabb, a legföldhözragadtabb. Nagy az igazságérzete, és ha ezt nem tapasztalja, annak hangot is ad. Szereti az új dolgokat, főleg, ami kihívást jelent neki, ezért kedveli az extrém sportokat.
Kerüli mindazt, ami szokványos, ezért folyton új fába vágja a fejszét, hogy abból is tanulhasson. Mindezek ellenére felfedezhető benne egyfajta kettősség, ugyanis egyszerre nyílt és zárkózott, hirtelen haragú és nyugodt, ezért nehéz őket követni.

A Vízöntő megtartása

Olyan partnerre vágyik, aki hasonlóan intellektuális, független és nem bánja, ha magányra vágyik. Amennyiben megtalálta a megfelelő társat, hűséges marad hozzá és kitart mellette, ezért kiváló férj/feleség lehet belőle.
A maximumot várja el, és adja is a másiknak, ezért a felületes embereket nem szeretik. Tehát ha meg akarod tartani, légy független, művelt és ne tartsd pórázon!

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást