Előre szégyelled magad amiatt, hogy mennyit fogsz zabálni húsvétkor? Már a lelki szemeid előtt lebegnek a többfogásos menük, a fenséges sütemények meg a hidegtálak? Bátran merülj el a gasztronómiai örömökben az ünnepekkor – csak legyél észnél, hogy a közérzeted és az alakod is tökéletes maradjon!
3/6 Zöldségeket a tányérra!
Bár a magyar konyha hírhedt módon egészségtelen, egyszerűen nem tudunk elképzelni olyan húsvéti asztalt, amelyen semmilyen zöldséget nem tartalmaz.
Éppen ezért bátran ajánljuk, hogy legalább a tányérod felét nyers vagy párolt zöldséggel szedd tele – ha más nincs, az uborkasaláta is megteszi, persze –, aztán jöhet bármi más, amihez kedved szottyan! Ennek betartásával alacsony kalóriatartalmú falatokkal érheted el a teltségérzetet, és nem kell émelygéstől tartanod.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!