A tapadós fólia 10 zseniális felhasználási módja – Káprázatos felújítások

A tapadós fólia 10 zseniális felhasználási módja – Káprázatos felújítások

Címlap / Otthon / Dekor / A tapadós fólia 10 zseniális felhasználási módja – Káprázatos felújítások

Unalmas konyha megújítása

Természetesen magát a konyhaszekrényt is bevonhatod fóliával, de ha még nem csináltál ilyet, egyszerűbb, ha egy kisebb felülettel kezded. Az alsó- és felső konyhaszekrény közötti részt pofonegyszerű bevonni, hiszen csak le kell mérni, el kell vágni és már ragaszthatod is felületre a fóliát. Nagyszerűen tapad a csempékre! A konnektorok, kapcsolók helyét sniccerrel vágd körbe.

 

 

Lépcsők új szinten

Nem is gondolnánk, mennyit számít a lépcső megjelenése, pedig különös karaktert ad a helységnek a fokok bevonása. Nem kell pepecselni a festéssel, csak vágd méretre a fóliát és kész, bármilyen stílust megteremthetsz. 

 

 

Szekrények, komódok új ruhája

A legegyszerűbb és legolcsóbb bútordarabokba is új életet lehelhetsz ezzel a módszerrel.

Nem kell csiszolni, festeni, pácolni, waxolni, csak letisztítod a szekrényt és mehet a tapasztás. Egy jellegtelen ikeás komód is exkluzív bútorrá alakul, ha elég kreatívan állunk hozzá. 

 

 

Ablak helyett

Egy szűk, vagy ablaktalan helység kevésbé lesz fullasztó, ha „ál-ablakot” ragasztunk a falra a tapadós fólia segítségével. Tehetsz rá egy festményt vagy posztert, ez a kellemes vizuális stimuláció mélységet fog adni a legkisebb szobának is.

 

 

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást