Ezzel a talizmánnal vonzod be a szerencsét, a csillagjegyed szerint

Ezzel a talizmánnal vonzod be a szerencsét, a csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ezzel a talizmánnal vonzod be a szerencsét, a csillagjegyed szerint

Kos

Számodra a legjobb talizmán a vörös jáspis, ami segít kialakítani a harmóniádat, és csökkenti a hirtelen haragodat. A rosszullétek ellen is kifejezetten hatásos, ráadásul a Kos jegyűeknek ez igazi szerencse kő. Ha mindig magadnál tartod, a szerelemben is segít elérned a boldogságot. 

Bika

A csillogó sötétkék zafír a te köved! Ez nem csak az egészségi állapotodat javítja, de a memóriát is, emellett pedig elűzi a melankolikus, szomorkás hangulatot, és rokonszenvesebbé tesz a környezeted számára. A türkiz is hihetetlenül hasznos, ezzel a veszekedéseket kerülheted el, és segít kifejezni a stílusodat.

Szerezz be egyet mindenképpen!

Ikrek

A zöld színű kövek, például a smaragd aktívabbá és kreatívabbá tesznek, így segítenek abban, hogy alkalmazkodóbb, rugalmasabb legyél. Erős, határozott és kiegyensúlyozott leszel tőle, és az anyagiakban is szerencsét hoz. Ez jó hír, ugye?

Rák

A gyöngyök az érzelmi egyensúlyod kialakításában hasznosak, ugyanakkor aktívabbá is tesznek. A holdkő viszont a szerelmi ügyekben lehet hasznodra, és a döntéshelyzetekben is segít, ráadásul motiváltabbá tesz!  Ez nem csak a karrieredben, de a mindennapokban is fantasztikus.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást