Életmód / Ezotéria

Ez a talizmán vonzza be neked a szerencsét a csillagjegyed szerint

Kos

Számodra a legjobb talizmán a vörös jáspis, ami segít kialakítani a harmóniádat, és csökkenti a hirtelen haragodat. A rosszullétek ellen is kifejezetten hatásos, ráadásul a Kos jegyűeknek ez igazi szerencse kő. Ha mindig magadnál tartod, a szerelemben is segít elérned a boldogságot. 

Bika

A csillogó sötétkék zafír a te köved! Ez nem csak az egészségi állapotodat javítja, de a memóriát is, emellett pedig elűzi a melankolikus, szomorkás hangulatot, és rokonszenvesebbé tesz a környezeted számára. A türkiz is hihetetlenül hasznos, ezzel a veszekedéseket kerülheted el, és segít kifejezni a stílusodat. Szerezz be egyet mindenképpen!

Ikrek

A zöld színű kövek, például a smaragd aktívabbá és kreatívabbá tesznek, így segítenek abban, hogy alkalmazkodóbb, rugalmasabb legyél. Erős, határozott és kiegyensúlyozott leszel tőle, és az anyagiakban is szerencsét hoz. Ez jó hír, ugye?

Rák

A gyöngyök az érzelmi egyensúlyod kialakításában hasznosak, ugyanakkor aktívabbá is tesznek. A holdkő viszont a szerelmi ügyekben lehet hasznodra, és a döntéshelyzetekben is segít, ráadásul motiváltabbá tesz!  Ez nem csak a karrieredben, de a mindennapokban is fantasztikus.

Oroszlán

Válassz bármilyen arany vagy sárga, narancs színű talizmánt, például citrint vagy tigrisszemet! Ezek a kövek gyógyító hatással bírnak rád nézve, és a szellemi erődet is serkentik. Minden tekintetben kiegyensúlyozottá tesznek, segítenek kihozni a benned rejlő pozitív tulajdonságokat.

Olvastad már?  Ezt tartja benned legszexisebbnek a másik nem - csillagjegyed szerint

Szűz

Mindenféle ásvány (pl. hegyikristály) jó hatással van rád, széppé tesz, elűzi a gyomor problémákat, segít megtalálni a lelki harmóniádat. Kevésbé leszel kritikus, aminek következtében jó pár veszekedéstől is elbúcsúzhatsz! Nem rossz, ugye?

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2